1856 дней назадОлександр

Доброго часу доби. Не знаю чи відповість тут хтось мені. Коротке питання: Чи може повнолітня особа судитись із біологічним батьком і чи варто? Що можна в нього відсудити, і чи взагалі можна? Обставини: біологічний батько не перебував у шлюбі із матір'ю, не платив аліменти, не допомагав утриманню дитини. У свідотстві про народження записаний як біологічний батько. Дякую

Аноним

что вы собираетесь отсуживать? можете претендовать на наследство в случае его смерти , если на тот момент у него будет какое-то имущество.

дійсно не зрозуміло, про що хоче ця повнолітня особа просити суд, таке враження, що судитись має намір для самого процесу

Аноним

Ваша мама лише записала у свідоцтво Ваші прізвище, ім'я і по-батькові, або ж особа, на яку Ви вказуєте як на батька дійсно є Вашим батьком.? Те, що батьки не платили аліменти а матері (опікуни, піклувальники) не стягували - це вже інше питання. Якщо Вам є 18, є рішення суду про стягнення аліментів - можете звернутися до виконавчої самі.

Аноним

За останні три рокивиконавча нарахує немаленьку суму. Але Ваша мама теж не виконувала свій батьківський обов'язок і не вимагала виконати рішення суду. Можливо, щось з мамою "не те"?

При написании ответа используется разметка Markdown.