1855 дней назадАноним

Здравствуйте,мы с мужем живём в браке 5 лет,у меня двое моих детей 6 и 10 лет,у мужа ребенок от первого брака 12 лет.Муж не работает.Должны ли учитывать при начислении елементов то,что что с ним проживает еще 2 детей,хоть и не родных.

~= А Д В О К А Т =~

Золочевский районный суд не может быть в Харьковской области, так как он на самом деле во ЛЬВОВСКОЙ !!! :-))

чужие дети!!!!! не имеют отношения к выплате алиментов на родных детей !!!!!

~= А Д В О К А Т =~

Разве только если они усыновлены/удочерены - тогда имеют отношение, если подать отдельный иск и указать эти основания для уменьшения алиментов. Но для неработающих это не будет иметь значение, если там сталая сумма.

Стаття 182 СКУ. Обставини, які враховуються судом при визначенні розміру аліментів

  1. При визначенні розміру аліментів суд враховує:

1) стан здоров'я та матеріальне становище дитини;

2) стан здоров'я та матеріальне становище платника аліментів;

3) наявність у платника аліментів інших дітей, непрацездатних чоловіка, дружини, батьків, дочки, сина;

3-1) наявність на праві власності, володіння та/або користування у платника аліментів майна та майнових прав, у тому числі рухомого та нерухомого майна, грошових коштів, виключних прав на результати інтелектуальної діяльності, корпоративних прав;

3-2) доведені стягувачем аліментів витрати платника аліментів, у тому числі на придбання нерухомого або рухомого майна, сума яких перевищує десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатної особи, якщо платником аліментів не доведено джерело походження коштів;

4) інші обставини, що мають істотне значення.

2.Розмір аліментів має бути необхідним та достатнім для забезпечення гармонійного розвитку дитини.

Мінімальний гарантований розмір аліментів на одну дитину не може бути меншим, ніж 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Мінімальний рекомендований розмір аліментів на одну дитину становить розмір прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку і може бути присуджений судом у разі достатності заробітку (доходу) платника аліментів.

3.Суд не обмежується розміром заробітку (доходу) платника аліментів у разі встановлення наявності у нього витрат, що перевищують його заробіток (дохід), і щодо яких таким платником аліментів не доведено джерело походження коштів для їх оплати.

~= А Д В О К А Т =~

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/80467829

Справа № 445/145/17

У Х В А Л А

про призначення кримінального провадження до судового розгляду

15 березня 2019 року Золочівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Пилип'яка П. В. ,

при секретарі Мацайло О.М.

з участюпрокурорів Горика А.А., Багрія А.Б.,

обвинуваченого ОСОБА_1


розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Золочеві Львівської області обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42016210220000036 від 22.02.2016 року про обвинувачення ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України,

в с т а н о в и в :

в провадження Золочівського районного суду Львівської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42016210220000036 від 22.02.2016 року за обвинуваченням ОСОБА_1 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України.

В підготовче судове засідання з`явилися прокурор та обвинувачений.

З обвинувального акту вбачається, що ОСОБА_1 обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.407 КК України. Копію обвинувального акту та реєстру матеріалів досудового розслідування йому вручено 20.01.2017 р.

Обвинувальний акт відповідає вимогам КПК України, підстав для його повернення не вбачається. Підстав для закриття провадження немає. Запобіжний захід до обвинуваченого не застосовувався.

Кримінальне провадження підсудне Золочівському районному суду Львівської області.

Заслухавши думку учасників підготовчого судового засідання, які не заперечують проти призначення судового розгляду, зважаючи, що обвинувачений проживає на території Херсонської області, що утруднює його доїзд на судові засідання, суд вважає, що у відповідності до положень ч.1 ст. 316 КПК України, слід призначити судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням ОСОБА_1 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, у відкритому судовому засіданні суддею одноособово.

   Керуючись ст. 314-316 КПК України, суд

п о с т а н о в и в:

кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_1 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, призначити до судового розгляду суддею одноособово.

Судовий розгляд кримінального провадження призначити у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції з Новотроїцьким районним судом Херсонської області на 15.03.2019 о 09 год. 15 хв.

Про день, час та місце проведення судового засідання повідомити учасників кримінального провадження.
Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя   П. В. Пилип'як

При написании ответа используется разметка Markdown.