1862 дня назадАноним

Доброго дня,брала кредит під заставу майна ( квартири).Сплачувала відсоток справно.Та 2 останніх місяці з'явилися проблеми з виплатою.про що кредитор знав.Тепер я дізнаюсь що квартиру продали 3 особі .Коли я кажу що звернусь до юриста каже це не в моїх інтересах адже "впаяє" шалені відсотки.Це моє єдине місце проживання .Скажіть чи є шанс боротьби? Дякую

~= А Д В О К А Т =~

В кого брала? Які "шалені відсотки" і чому їх має "впаяти"? За два місяці несплати відсотків продали єдину заставну квартиру - це якась КАЗКА про сірого бичка. Придумайте щось пооригінальніше...

Аноним (автор вопроса)

Я дійсно відчаю,брала у приватного кредитора .Сказав що заставної квартири не вистачило на пеню і самі відсоток.Брала 15000$ відсоток щомісяця 700$ .

Аноним (автор вопроса)

Сказати мені такого напідписувала що сума боргу буде не 15000 а 50000$

Доброго дня! Потрібно бачити документи, з'ясовувати яким чином була продана квартира, які умови, спір доведеться вирішувати у судовому порядку. Зараз Вам спочатку потрібно звернутись на консультацію до юриста, якому надати всі документи по справі для ознайомлення, тоді Ви отримаєте, конкретні поради , як діяти далі. Юриста можете обрати тут Каталог юристов

Аноним (автор вопроса)

Дякую, сказав кредитор що продав за борг . Складено нотаріальний договір про іпотеку заставлена 3х кімнатна квартира.В понеділок дізнаюсь що я знята з місця реєстрації а квартира продана.Відчай повний я зараз знаходжуся на лікуванні і не можу піти до юриста

Аноним (автор вопроса)

Ні я в іншому місті.Вся справа в тому що він вже продав.І квартира вже не моя а новий власник попереджає що скоро мені на вулиці бути . Повірте там вони самі бандюки.Боюсь шороху кожного.І тепер розумію що квартиру 3-х кімнатну це падло віджало за 15000$ .

~= А Д В О К А Т =~

Ви потрапила в якусь шахрайську схему, напевно терміново кошти потрібні були на лікування. Спробуйте знайти найближчий центр безкоштовної юридичної допомоги і звернутись до них. Вам потрібно спробувати не лише цивільний позов до суду подавати, а й паралельно заяву про злочин (шахрайство) до поліції - не завадить. Маєте вирішити для себе: або боятись і "подарувати" або боротись - адже на вулиці жити не зручно, особливо зимою.

Аноним (автор вопроса)

Гроші справді були потрібні терміново.найголовніше не хочу близьких людей розчарувати . Чоловік взагалі подасть на розлучення.А я вже не сплю 3 день .Жити не хочеться.Приходить на зустріч мразота і каже можете жити але щомісяця платити 1000$ .

Аноним (автор вопроса)

І каже можете не рипатися ,по документах все чисто ,а юристи мої вас розірвуть чуть чуть що.Там і з Києва підвязки.Каже цей хто купив квартиру що він вже не в перш перекуповує у цього лихваря квартири-землі.Мою каже купив за 26000$ при тому що ціна її 32000-35000.То яя так розумію банда.

Аноним (автор вопроса)

На хорошого юриста потрібні гроші яких у мене справді зараз немає.Він мені каже що по документах чистота ,адже в договорі вказано що при порушенні( несплаті %) маю знятись з місця проживання. За кожним прописаним ще плюс штраф.Також каже що в підрахунку там пеня до 50000 $ набігла.А цей хто викупив квартиру каже мені я чесно купив квартиру документи чисті .

Аноним (автор вопроса)

А я прекрасно розумію що сама винна у цьому випадку.Я рік платила % це ще + попала на 4000$.

Аноним (автор вопроса)

В цій ситуації явно порубають мене у них зв'язки а у мене нічого.

Аноним (автор вопроса)

Ще таке питання ,чи можливо виселення без надання іншого жилого приміщення?

При написании ответа используется разметка Markdown.