1857 дней назадАноним

Доброго дня, я навчаюсь на 4 курсі і з військомату прийшла повістка до університету (хоча завозив довідку про навчання наприкінці вересня 2018 року). У мене таке питання як законодавчо вирішити це питання і чи можуть вони забрати до армії, при переході на магістратуру, адже зараз потрібно здавати ЗНО з англійської влітку і тд? Буду дуже вдячний за відповідь!

~= А Д В О К А Т =~

Вам терміново потрібно правильно оформити всі документи та процедурно вірно подавати воєнкому. Є деяакі нюанси при зверненнях до воєнкома, на чому військові можуть "зіграти" та відправити вас реально в армію, якщо не вистачає інших призовників, тобто виконати "план" по призову. А вже коли ви станете військовим - надзвичайно тяжче "повернути все назад" щоб знову потрапити "на гражданку". Для детального корисного інструктування - звертайтесь особисто.

Аноним

Ситуація ідентична. Довідка про навчання в університеті на 4 курсі подана до військомату в вересні 2018 р. З проблемами, в університеті погодились надати довідку про навчання до червня 2019 р. Повістка до військомату на 28 березня 2019. Випуск бакалаврів в 20 числах червня. Планую поступати до магістратури. Телефонував на гарячу лінії Генерального штабу, з проханням надати роз"яснення. Відповідь - как повезет.

При написании ответа используется разметка Markdown.