1833 дня назадВіктор

Чи є помилкою подання переможця конкурсу на держ.службу декларації типу щорічна , що охоплює минулий рік. Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Є помилкою, адже така не охоплює період від 01.01.2019 р. по даний час фактичного прийому на роботу. Зміст то її в тому щоб показати, що не було зловживань, а за три місяці скільки неконтрольованих "зловживнь" можна натворити - подумайте сам.

Аноним (автор вопроса)

Національне агентство з питань запобігання корупції звертає увагу осіб, які претендують на зайняття вакантної посади державної служби, що абзацом другим частини п’ятої статті 25 Закону України «Про державну службу» та статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції» встановлено обов’язок переможця конкурсу перед призначенням на посаду державної служби подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. Декларація має охоплювати минулий рік(2018). Я запитував про тип декларації(щорічна та кандидата на посаду). Обидві передбачають звіт за минулий рік. Дані за 2019 рік аж ніяк там показати не можливо. Це можливо показати лише в декларації перед звільненням.

Аноним

Скорее всего это будет являться ошибкой. А подать исправленную Вы не успеваете? Там же можно поменять вид декларации. А на Анатолия Николаевича не обращайте внимания, он всегда и везде чего-нибудь да пишет.... Обратитесь в Ваши кадры, думаю подать другую декларацию в случае если Вы не можете ее исправить не должно быть невозможно. Я знаю случаи, когда просто подавали ещё одну декларацию и решали похожий вопрос таким образом

Аноним (автор вопроса)

Дякую за відповідь. Ми так і зробили, в день подачі заяви на призначення подали ще й декларацію кандидата.

~= А Д В О К А Т =~

Ну и что не так? Повторили ответ только и всего, что другими словами. "Не обращайте внимания". Это на анонимов нужно не обращать внимание, так как они не представляясь этим показывают, что не желают отвечать за свои слова - вот уж действительно нужно лучше не обращать внимания на ответы лиц, которые изначально не берут на себя ответственность за свои "советы", да ещё и подгаживают "по дороге" также безответсвенно.

При написании ответа используется разметка Markdown.