1829 дней назадЮлія

у січні 2018 року Покупцю було поставлено товар по договору поставки термін дії якого закінчився 31.12.2017 року. Покупець часткого оплатив товаро, а дод. угоду про пролонгацію письмово відмовляється підписувати. На підставі чого стягнути суму боргу, по договору, чи як окрему поставку? Фактично у Постачальника є підписаний акт звірки, ( по договору), є платіжні доручення де покупець платив згідно договору. Чим керуватися при подачі заяви до суду? як показує практика, нічого не можу знайти? Буду дуже вдячна .

Судова практика тут http://reyestr.court.gov.ua/ Для відповіді на Ваше запитання потрібно робити правовий аналіз документів. Скласти позов Вам може юрист, після вивчення документів. Обрати юриста можна тут Каталог юристов

Є купа ризиків, зокрема, за відсутностій дійсного договору зроблена по такому договору передоплата може бути визнана коштами, які отримано без правових підстав, а якщо таке буде, кошти за поставку стягувати згідно документів, що підтверджують відвантаження товару і в повному обсязі..Можна розглядати щоб посилання на договір визнавати скоріш помилковим...однозначно потрібно вивчати всі документи, кожен ризик і складати позов у обраному найбільш вигідному для Вас варіанті, обирайте юриста і вперед.

При написании ответа используется разметка Markdown.