1848 дней назадАноним

банк ліквідовано, а у мене ще не закритий кредит. Як мені його оплатити і куда? дзвонять кожен раз з ін. компаній і кажуть що саме їм треба погасити цю суму. перевіряла номери тел. з яких дзвонили - всюди одне- небезпечний номер, шахраї.

Потрібно перевірити чи у них є договір про переуступку боргу, без надання Вам такого договору і перевірки його юристом не поспішайте платити.

Аноним (автор вопроса)

Шановна Іванна, прошу сказати де модна дізнатись і взяти цей договір, якщо навіть контактні тел не працюють? Це банк Київська Русь.

Можна надіслати запит до ліквідатора банку відносно Вашої заборгованості, можливо її списано як безнадійну.

Аноним (автор вопроса)

дякую

~= А Д В О К А Т =~

А ще розкажіть, як саме ви перевіряли номери на "шахрайство" - це надзвичайно цікаво дізнатись!

Аноним (автор вопроса)

за допомогою відгуків на і-нет сайтах типу "чий номер"

freelawer

Подивіться на офіційному сайті вашого банку повинна бути інформація про розрахунковий рахунок для погашення заборгованості. Є ще Фонд гарантування вкладів в них на сайті також повинна бути інформація. Взагалі повинні були повідомити реквізити для погашення заборгованості.

Написати запит на ім'я ліквідатора банку. Такий запит можете замовити в мене.

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

При написании ответа используется разметка Markdown.