1843 дня назадАноним

Виник конфлiкт з сусiдами . Вони тримають поросят дуже близько до нашого будинку , та колодязя , з якого ми п'эмо воду . Яка вiдстань маэ бути будiвлi , де вони тримають поросят ?

freelawer

Норми розміщення господарських будівель біля житлового будинку визначаються в Державних будівельних нормах "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень" 360-92, затверджених наказом Державного комітету України у справах містобудування і архітектури від 17 квітня 1992 року № 44. Розміщення господарських будівель по лінії забудови з житловими будинками не допускається. Відстань між житловими будинками та господарськими будівлями і спорудами слід приймати відповідно до санітарних норм, що наведені нижче, але не менше протипожежних норм. Господарські будівлі: сараї для худоби,свійських тварин та птахів,площею до 50 кв. м (відстань, м) Житлові будинки та літня кухня: 15 Питний колодязь: 20

~= А Д В О К А Т =~

Це щодо "не приймати новобудови", але ж не про ситуації коли потрібно "руйнувати" раніше прийняті об'єкти, тим більше такі, на які раніше вже видані правовстановлюючі документи.

~= А Д В О К А Т =~

Тим більше, що бігаючі поросята - це не господарська будівля, а бігаючі поросята.

При написании ответа используется разметка Markdown.