1842 дня назадЛюдмила

Здравствуйте! Есть квартира, 30 кв.м., которую приватизировали в 2003 году на троих (мой отец, я и мой сын) и все прописаны там. В 2004 г. суд наложил на квартиру арест, отец взял в банке кредит и не вернул. В 2005 году в эту квартиру пописали мою сестру и её ребёнка. Подскажите, законно ли их прописали т.к был наложен арест на всю квартиру? (я давала согласие на прописку) В 2011 году я сняла арест с своей части и с части своего сына, 1/3 часть моего отца осталась под арестом по сей день. Как мне выписать с квартиры мою сестру и её сына? У моей сестры есть четыре объекта собственности, а у её сына есть часть дома. Спасибо.

freelawer

Можна знімати в судовому порядку, якщо особа понад один рік не користується житловим приміщенням

freelawer

звертайтесь, допоможу оформити документи

Прописали законно, якщо була згода власників. Зняти з реєстрації сестру і її дитину можна шляхом звернення до суду із позовом, однак потрібні підстави, зокрема підтвердження, що сестра із дитиною більше 1 року не проживають у Вашій квартирі.

~= А Д В О К А Т =~

Крім того, ще будуть проблеми з виписанням неповнолітньої особи, так як потрібно мати дозвіл від органу опіки.

Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

При написании ответа используется разметка Markdown.