1846 дней назадМикола

Доброго дня. 1 квітня цього року я звернувся по медичну допомогу до лікувально-оздоровчого навчального центру Вікторія, що у Львові. В ході обстеження був підтверджений діагноз та надано консультацію щодо подальшого лікування, яке передбачає використання медичних засобів, що надали мені, після підписання договору на правах оренди. Сьогодні ж договір установа розірвала у зв'язку з несплатою мною місячного курсу лікування та консультації, про що повідомили в смс. На вимогу отримати другий (мій) екземпляр договору відповіли, що нададуть його лише після повернення медичних засобів та сплати послуг в повному обсязі. В разі несплати пригрозили передачею матеріалів до правоохоронних органів. Порадьте будь ласка що робити. Сьогодні оплату здійснити я не можу фізично.

Лікувальний центр може звернутися в суд з позовом про стягнення заборгованості за надані послуги, але відразу вони навряд чи будуть звертатися в суд.

Акт наданих послуг підписали ? Від цього залежить, чи може установа підтвердити факт надання послуг і вимагати стягнення заборгованості. А відносно екземпляру договору, не мають права так вчиняти. Пишіть звернення про надання Вашого екземпляру і надсилайте його листом з описом на адресу клініки. До речі, адресувати звернення треба юр. особі - перевіряйте через ЄДР адресата.

При написании ответа используется разметка Markdown.