1838 дней назадАноним

нашла судебное решение, где указано: суд вважає, що стягнення з позивача ОСОБА_1 на користь відповідача аліментів на утримання сина ОСОБА_7 не звільняє позивача від обов»язку нести витрати по сплаті комунальних послуг, нарахованих на сина, у рівних частинах з матір»ю дитини. верно ли утверждение суда? какими нормативно-правовыми актами подтверждается данное утверждение суда?

Суд в своєму рішенні обгрунтовує свій висновок, що можна почитатити в мотивувальній частині рішення та перелічує всі обставини справи і докази, на підставі яких суд прийшов до такого висновку, не завжди є пряма норма права, яка чітко регламентує вирішення спору.

Аноним (автор вопроса)

http://reyestr.court.gov.ua/Review/59058503 перечитала. не розумію на якій підставі такий висновок

В мене не відкривається це посилання, краще напишіть номер справи.

Аноним (автор вопроса)

№ 213/3495/15-ц

На даний час Єдиний державний реєстр судових рішень не працює.

Аноним (автор вопроса)

іноді таке з ним буває...

Це часто таке буває )

Суд в цьому рішення не обгрунтував чому вважає, що сплата аліментів не звільняє від обов"язку окремо сплачувати комунальні послуги за дитину, думаю, що в цьому випадку доцільніше було б ці витрати визнати як дадаткові і заявляти окремий позов, якщо виходити з такого висновку суду.

Аноним (автор вопроса)

зрозуміло. дякую.

Аноним (автор вопроса)

є постанова від 21 жовтня 1995 р. № 848 Про спрощення порядку надання населенню субсидій для … там в п. 10 "до сукупного доходу також не враховуються: аліменти, отримані на дітей" може, це непряме підтвердження рішення суду?

Ні, це тут ні при чому, одне з другим не зв"язано.

При написании ответа используется разметка Markdown.