1842 дня назадМаксим

Доброго дня. Ми подружня пара, 7 років разом офіційно, син дружини від першого шлюбу 2004 р.н., та спільна наша донька 2012 р.н. Поскандалили та вирішили деякий час пожити окремо, ситуація-дружина вагітна, 12-й місяць, аборт робити пізно, вирішили знову зійтися. Запитання, які права має біологічний батько дитини та як нам оформити спільне виховання цієї дитини, або усиновлення, батько від батьківських прав не відмовляється.

Аноним

по перше-жінка носить 9 місяців,а ви пишете,що 12-тий місяць вагітна! по друге-вибачте,але ви олень рогатий!

Батьком дитини будете записані Ви, а біологічний батько може визнати своє батьківство, звернувшись з позовом в суд.

freelawer

Якщо біологічний батько буде визнаний в судовому порядку батьком дитини, він матиме всі ті самі права на дитину, що і мати. Тут вже домовляйтесь якось виходячи виключно з людських відносин та міркувань.

Доброго дня, Максим. Дитина народжена у шлюбі, вважається такою що походить від чоловіка. Тому Ви як чоловік будете записані батьком дитини, оспорювати біологічний батько може Ваше батьківство тільки у судовому порядку, якщо буде проведена молекулярно-генетична експертиза ДНК, яка підтвердить його батьківство, тоді у нього будуть права на виховання дитини та спілкування з нею, та обов'язки утримувати дитину - сплачувати аліменти.

Аноним

Я чо то не пойму беремена 12й месяць?она что слон?

Аноним

Куколд Максим)))

При написании ответа используется разметка Markdown.