1840 дней назадАноним

Здраствуйте моя мати член житловобудівельного кооперативу юридина організація з 2011 року. Створювався кооператив при сільській раді, тобто проходили перші установчі збори, до реєстрації організації. Крім того моїй матері за рішеням сесії сільської ради надано було право реєстрації на другому поверсі грутожитку, однак так-як там колишня зала клубу та бібліотека, її нажаль не приписували. Інші бажаючі отримати житло теж вступили до кооперативу, їх було 15 чол. ми за власний кошт зробили поточний ремонт будівлі, врятували її від руйнації. Полагодили дах, встановили вікна, фундамент тому подібне. Даний гуртожиток перебуває у власності сільської ради Комунальна власність, нам надано дозвіл провести його реконструкцію з гуртожитку в житловий будинок. На першому поверсі раніш жили люде однак зараз ніхто не проживає, так-як мають власне ліпше житло. Земля під будинком у нас в оренді на 10 років я добився сам. Відповідно до нашого статуту після закінчення реконструкції кожний член кооперативу отримує квартиру за яку проплачував гроші.
Проект на реконструкцію пройшов експертизу та затвердженний. В цьому році вляли дозвіл на початок будівельних робіт. Однак я не хочу вносити кошти без будьяких гарантій, тому мені порекомендували укласти з сільською радою договір що по закінченню будівництва квартира під номером 10 наприклад, буде належити моїй матері. Тобто отримати якісь гарантії. Також є рішення передати нам будинок на баланс, однак ми покищо цього не робили, в свою чергу це нічого і не міняє власник залишається той самий. Тому хочу щоб Ви допомоги укласти договір, а також можливо підказали інші гарантії.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Юрист Денис

Добрый день . Эта услуга не бесплатная . Если вам нужен бесплатная услуга - обратиться к государственным юристам или скачайте договор с интернета.

~= А Д В О К А Т =~

Згідний, це ж робота і далеко не на 15 хвилин... Або споживати "шмурдяк", який не приведе до захисту ваших інтересів, а лиш введе в оману.

Аноним99

Для допомоги укладання Договору потрiбно мати початковi данi -а саме- сторони договору. предмет договору, гарантii закласти в документ ,а саме штрафнi санкцii ,вiдповiдальнiсть /cаме так/. ел . 096 631 12 61

При написании ответа используется разметка Markdown.