1829 дней назадолег

Доброго дня! допоможіть з консультацією. Я пропустив строк по прийнятті спадщини, тепер поновляю їх. Звернувся до суду щоб подати заяву. Але в заяві сказали що потрібно вказати реальні причини, які при чому документально підтверджені, чому я не прийняв спадщину протягом 6 місяців і порушив цей строк. Що мені написати в заяві? Якщо я не знав.! Що написати в заяві??і ще одне важливе питання якщо мої брат і сестра прийняли спадщину (нас трое у сім’ї дітей)..то у заяві де відповідач мені писать обох (брата і сестру )чи когось одного ????дуже вдячний за допомогу..

  1. вказувати поважні причини пропуску строку (хвороба, відрядження, інше... треба думати що краще вказати) іноді потрібно і винахідливість трохи проявити....
  2. відповідачі брат і сестра, які прийняли спадщину.
  3. Якщо брат і сестра не проти того щоб ви прийняли спадщину то ви можете відповідно до . ч 2 ст. 1272 ЦКУ за їх письмової згоди подати нотаріусу заяву про прийняття спадщини (і суд не потірбно)!!!

ПРи потребі більш детальна консультація, по телефону (093)76-777-00 але звісно не безкоштовно. Скажете з сайту 42юриста! Можу і позовну заяву підготувати, недорого.

Доброго дня, Олег. Незнання про відкриття спадщини не є поважною причиною для встановлення додаткового строку для прийняття спадщини, тому у задоволені таких позовних вимог Вам відмовлять. Потрібно дійсно звертатись до юриста або адвоката, який зможе обґрунтувати позовні вимоги.

~= А Д В О К А Т =~

Виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

ДА- Болезнь, отпуск -реальные причины для Возобновления Срока Вступления в Наследство в Украине.

Обязательно занимайтесь -не нанимая или нанимая юриста. Затягивать нельзя.

При написании ответа используется разметка Markdown.