1831 день назадАноним

Доброго дня, підкажіть будь ласка, придбала садову ділянку і голова корпоративу стверджує,що попередня власниця має заборгованість,яку повинна сплатити я. Тобто 1 рік податку,який голова сама чомусь сплатила в 2015році, членський внесок, підсипка дороги будівельним мусором, зміна замка на загальних воротах. Поясніть будь ласка чи повинна я сплачувати це все,а тим більше якщо це відбувалось до мене?

~= А Д В О К А Т =~

Вы не повинна по закону. Але оберіть альтернативу: ігнорувати і мати у "ворогах" голову, яка може знайти інші способи впливу на вас чи поступити дипломатичніше.

Ні, в жодному разі Ви не повинні це сплачувати - усі претензії до попереднього власника

~= А Д В О К А Т =~

Але далі жити прийдеться саме там. Іноді дипломатично вирішувати проблему - виходить менш затратно по результату, ніж радикально, але не далекоглядно. Дивитись на "задні колеса" потрібно завжди, це корисно і прагматично, а не емоційно та легковажно, хоч і вперто. Це те ж саме чи сперечатись з продавцем за 50 копійок неотримання решти. Можна, але чи корисно для здоров'я з врахуванням малозначності - кожен вирішує в силу наявності запасу лишнього запасу імунітету та молодечого віку. Ось безпосередньо на наших виборах, наприклад, декілька старших похилого віку людей померло саме від перехвилювання та незвичної для них "далекої" подорожі. Воно того вартувало саме для них, політично зазомбованих? А могли б ще пожити... Адже лишнього здоров'я не купиш.

Аноним (автор вопроса)

Я там будуватись найближчі 5-10років точно не буду.Розведена з 3-х річною дитиною, тож зайвих 2000грн за когось дати я не маю

При написании ответа используется разметка Markdown.