1803 дня назадАндрій

Підкажіть будь ласка, що потрібно зробити іноземній компанії, щоб вийти на вітчизняний ринок з продажем своєї продукції?

Добрый день! Вопрос очень обширный. Какая именно продукция? Обратитесь ко мне на почту.

Доброго дня, Андрій. Спочатку потрібно належним чином оформити та зареєструвати організаційну правову форму в Україні для здійснення господарської діяльності, залежно від продукції, можливо доведеться отримувати ліцензію.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо ви збираєтесь отримувати супроводження доволі складного виду бізнесу та ще й з елементами зовнішньо-економічної діяльності на безкоштовних юридичних форумах, то можете й не починати - тому що скоріш за все збитків буде більше ніж прибутків... Краще оберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Можливо достатньо дистриб"юторського договору із українською організацією, яка буде розповсюджувати імпортний товар на території України. Залежить що Ви маєте на увазі вихід на вітчизняний ринок. Для імпорту товару укладаються відповідні договори.

Найпростіше постачати товар за зовнішньо-економічним контрактом зацікавленій в продажі цього товару укр. компанії

При написании ответа используется разметка Markdown.