1798 дней назадАноним

Доброоо дня!В 2012році взяла кредит на 9тис.грн на оплату навчання.Термін кредиту був до 2014року.З часом втратила роботу і піішли прострочки.В тому ж 2014 банк закрили і про те куди і скільки платити стало невідомо.Знвйомі з того ж банку сказали,що кредит або спишуть(так як термін його дії минув)бо перекуплять колектори і дадуть знати куди платити.Проте за ці 5років ніяких листів чи дзвінків з поясненням не було.Я думала,що кредит таки списали.І зараз телефонують колектори і вимагають сплатити вже 33тис.грн,які за ці роки набігли.Коли я просила прислати договір т про купівлю мого кредиту,то мені прислали лише,що перекупили його в 2018році.А коли дивлюсь свої дані в Бюро кредитних історій,то пишп,що кредит закрито в 2014(як вийшов його термін).Отже,чи правомірні дії колекторів,оскільки кредит ніби закрито в 2014,а викуплено борг аж в 2018?Чи може банк продовжити мій кредит без моєї згоди?Чи можуть колектори довести все до суду і виграти?

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Доброго дня! Вимоги колекторів неправомірні. Однак, потрібно розібратись з Вашою ситуацією, проаналізувати документи по кредитній справі, зробити відповідні запити, щоб у майбутньому не було проблем, та у Вас були докази на руках. До суду вони можуть звернутись, а яке буде прийнято рішення буде залежати від доказів у справі.

При написании ответа используется разметка Markdown.