1775 дней назадВіктор

Доброго дня.можна юр.консультацію.по власності і правам.Є будинок одно поверховий.в якому проживає три сімю в своїх квартирах з спільним двориком неприватизованим всі входи до квартир з дворика.І є проблемка одне приміщеня з входом з вулиці по документах нежитлове комерційного призначення.(Власник ніколи до двора нічого немав але тепер всіляко заявляе особисто і через інстанції що мае на частку двору й хоче робити пристройку,також серед невеликого двора яму септик, підсобне приміщеня.а також відкрити магазин але дозволів сусідів немає на це. Чи має власник якісь права на двір і територію.а також без підписів згоди відкривати магазин

Доброго дня, Віктор. Може має право, а може й ні. Для надання юридичної консультації потрібно робити правовий аналіз документів.

~= А Д В О К А Т =~

Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

При написании ответа используется разметка Markdown.