1774 дня назадІрина

Доброго дня! Розлучалася через суд з чоловіком так як він не мав можливості прийти. У нас є спільне майно будинок. Цей будинок чоловік отримав від бітьків. І я не памятаю чи він був оформлений як подарунок. ТАм з тим будинком була ситуація, що його батьки отримали його в спадок від своїх батьків. Він мав бути розділений між 4 спадкоємцями( сестрами ), але в суді вони відмовилися від своєї часки і документи оформили на мого чоловіка. Памятаю оцінка там ще була чи 20 000,00 чи 25 000,00 грн. Ми зробили там ремон. В основному вкладалися гроші моїх батьків, а також кошти, що були нам подаровані навесілля. Перед розлученням в нас з чоловіком була усна домовленість про те,що будинок ми продамо. Я не претендувала на половину. Хотіла отримати третину. Але вийшло так,що вже 3 рік вінгодує мене обіцянками, що продасть і шукає покупця, просто ніхто будинок купувати не хоче. Я не дуже мала час цікавитися цим питанням, бо мала купу своїх проблем. Тепер я вирішила сама зайнятися продажем і він був не проти. Але коли я знайшла покупця, який готовий купити хату він відмовся її продавати. А його роичі почали мене ображаи, що я ніхто і відношення до будинку не маю ніякого. Те що я за свої кошти ремонт зробила, то це мої проблеми. А я не хочу відступати і хочу повернути свою частку. Я там прописана, але документи на будинок усі в нього. І тепер він не хоче зі мною говорити і повністю ігнорує .Скажіть будь ласка чи можу я якось повернути свою частку?

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

  1. треба З"ясувати чи є це майно спільною влансістю подружжя? Якщо воно було подароване чоловіку то воно є його особистою власністю . ЩОб претендувати на чого частину вам потрібно через суд пробувати визнати його спільною власністю , відповідно до ст. 62 СКУ (так як робили ремонт його), маючи докази того, і робити розподіл будинку як спільної власності.
  2. Треба буде детальна консультація чи допомога в підготовці позовної заяви в суд, звоніть (093)76-777-00 скажете з сайту 42 юриста! Звісно допомога не безкоштовна.

ремонт ,даже очень дорогой, не дает право на часть собственности . вот если бы была перестройка, за счет чего увеличилась площадь тогда да...

Анатолику

Анатолий Николаевич постоянно пишет ,что нужен Юрист -Объемно -сразу видно человек знающий, ходит по судам, сам пишет исковые .консультирует. Как все успевает ,сидя здесь?

Аноним

коли юрист говорить про об /ємність, часто це значить, що просто не знає і йому треба це все вивчати і хоче вчитись за гроші

~= А Д В О К А Т =~

Не обов'язково так. Юристи тут на форумі безкоштовно готують коротку відповідь, приготування якої не займає більше 5-7 хвилин. А їх легальна реєстрація на даному сайті вказує на висхідні дані, можливість перевірити компетенцію, негативні відзиви тощо. А всіх інших неадекватних - предиктор "виключає з ефіру" форуму - блокує. А щодо складніших питань - то консультації та супроводження платні, оскільки потрібно затрачувати вже не 5 - 7 хвилин, а немало робочих годин. То чому ж потрібно це робити безкоштовно і де тоді юрист має заробляти на життя, якщо наприклад він вже дорослий і тато-мама давно не утримують? Що - йти красти (як поговорюють по-російськи - "иди воруй") чи як? Тому свої "дитячі" погляди не варто тут оприлюднювати - смішно може виглядати, змахувати на мозок трьохлітьної дитини...

При написании ответа используется разметка Markdown.