1795 дней назадЗоряна

Доброго дня! в 2011 році подала у виконавчу службу на виконання виконавчий лист щодо стягнення аліментів на дитину. Аліменти не оплачуються, майна боржник не має... Знаю, що за терміном давності (3р. вроді) якщо нічого зробити не вдалось, справа закривається і передається в архів. Чи так це і чи необхідно поновлювати виконавчий лист?. Наперед дякую, Зоряна

по алиментам не закрывается производство до достижения ребенком 18 лет. надо писать запросы, жалобы , интересоваться , за вас думать и и действовать не будут .

~= А Д В О К А Т =~

Так, ви дуже пасивно це супроводжуєте - з 2011 року мало зроблено, можна було і до криміналу притягнути і далі на аліменти подавати, якщо буде дитина навчатись тощо .

Аноним

Чоловик неплоте 4 Роки алиментам ,а виконавець говорить що неможе подати на арешт майна бо Неман индефикационного кода ,що робити ? Звертатись до суду? Чи краше найняти адвоката

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

Анатолий Миколайович чуть неточно написал -ЯКЩО ДИТИНА БУДЕ НАВЧАТИСЯ------------------------- маэмо -коли дитинi вже 18 ,але вона вчиться да не на бюджетi, та мати повинна сплачувати навчання -батько повинен допомагати -50/50 -Смiливо йдiть тодi в суд, панянко.

Але й у батька э не зовсiм этичнi шляхи -iнвалiднiсть зокрема.

При написании ответа используется разметка Markdown.