1763 дня назадАндрій

Платити не відмовляюся але наданий момент немає чии

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

залежить від того, що за компанія, на даний момент в мене вже з двадцять опрацьовано, по деяких є прості варіанти вирішення. Дивно, але хоч і зареєстровані фін. установи, але окремі допускають дурниці і порушення, які можливо довести, звертайтесь

~= А Д В О К А Т =~

Так, обов'язково звертайтесь. Ваше зверенення цінне для юристів.

Аноним

Толян, підробляєш в якомусь кол. центрі, бо всі клієнти таки потікали?

Аноним

Ні, це не Толян пише. Толян вирішує рішучі справи з солідними клієнтами зовсім в інших місцях і за інші гроші. А тут пишуть за Толяна його числені помічники просто для реклами та "розігріву". Вони ж і в кол.центрі (та не в одному) підробляють по сумісництву. Як видно, їм вдається навіть гарно Анонімів підпрягти на участь у промоції в користь Толяна. Толян - це наше все! Лідер рейтингу, як не як!

Аноним

Рейтинг накручений кількістю, а в основному відповідь Толяна з пропозиціями "професійно попрацювати над темою", при цьому професійно і Толян - на різних полюсах!!!!! Щоб самому собі антирейтинги замовити, не додумався б і бабла б не вистачило!

Взяв кредит, як і у всіх, почались сложності. Чув, що деякі кредити скасовуються і без суду скаргами. Хто знає?

І ось такі питанні в мене сьогодні на пошті десятками. ВІДПОВІДАЮ, будь-ласка давайте більше інформації і надсилайте документи, договори, за подібної інформації неможливо відповісти обгрунтовано!!

При написании ответа используется разметка Markdown.