1773 дня назадАноним

Ольга 19:21

Я зареєстрована як ФОП 2 групи. Основна діяльність - роздрібна торгівля одягом в соціальних мережах. Постає питання найму працівників для обслуговування клієнтів. Оскільки основна діяльність - в соціальних мережах, працівникам доведеться надати всі дані для доступу. Але при цьому виникає загроза втрати акаунтів, так як в працівників буде можливість змінити дані для входу. Вже були спроби хакерських крадіжок наших акаунтів. Питання наступне: чи можливо в якийсь спосіб укласти договір з працівниками з визначенням їхньої відповідальності , щоб застрахувати нас від втрати акаунтів? Дякую за відповідь.

~= А Д В О К А Т =~

Можливо і навіть є такий класний договір в запаснику, ще й перевірений практикою. Звертайтесь персонально. Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

Звісно, що можливо, договір має містити або пункт про конфіденційність, або це може бути окремим договором.. , є варіант, звертайтесь

При написании ответа используется разметка Markdown.