1794 дня назадАноним

Ми розлучилися з дружиною 3 роки я платив аліменти,потім колишня дружина щоб отримати кімнату гуртожитку (так як купити їм квартиру в Києві в мене не було змоги)запропонувала відмовитися від дитини натомість написала заяву відмову від аліментів.Я женатий маю дитину ,пройшло пять років приходе лист з виконавчої про несплату аліментів борг 52 тис.В суд кинувся а там відмова тільки моя а її заяви нема.Що робити незнаю готовий заплатити поїхав а там ще з мене вимагають 30 тис.Що робити права на дитину втрачені.І взагалі як поступити з її мамою

Аноним

Суд. только суд.

ситуація не до кінця зрозуміла. треба все детально вивчати. Звоніть поспілкуємся (093)76-777-00 скажете з сайту 42юриста! Звісно консультація буде не безкоштовна.

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

На жаль можливий й арешт на Ваше майно. Шукайте юриста в свойому мiстi.

Світлана

Права на дитину Ви ніколи не втрачали, якщо, Ви є її батьком. Тобто біологічним і по документам (свідоцтво про народження). Таке свідоцтво Ви можете вільно отримати у відділі РАЦС вашого району. Ваша колишня Вас, вибачте, свого часу "развела как котенка". Почати можно з питання: "Ви є біологічний батько дитини"?

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

нЕПРОСТО У ВАС -БЫВШАЯ ЖЕНА ОТНЕСЛА ИСПОЛНИТЕЛЬНЫЙ ЛИСТ В ИСПОЛНИТЕЛЬНУЮ СЛУЖБУ И НАСЧИТАЛИ ВАМ ПО РЕШЕНЕИЮ РАЙОННОГО СУДА- ГДЕ-ТО ВЫ ПРОВОРОНИЛИ -ОНА СУДИЛАСЬ С ВАМИ -ВОЗМОЖНО ПОВЕСТКИ ВЫ НЕ ПОЛУЧАЛИ, ОТСУТСТВОВАЛИ.

СЕЙЧАС СНОВА НУЖЕН СУД -ВЫ ИСТЕЦ -КАК КАК СРОК ПОДАЧИ АПЕЛЛЯЦИИ УПУЩЕН -САМОСТОЯТЕЛЬНЫЙ ИСК ОТ ВАС.

096 631 12 61

При написании ответа используется разметка Markdown.