1800 дней назадТаня

Добрий день, допоможіть будь-ласка розібратися в ситуації. На мене невідомі особи оформили кредит без мого відому. 13.02.2019 року звернувшись до Українського бюро кредитних історій, я дізналася, що на моє ім’я в ООО Фінансовій Компанії «Верона» був оформлений кредитний договір 31.01.2019 року на суму 2000 грн. Я ніколи не користувалась послугами Фінансової Компанії «Верона» і ніяких договорів, не укладала. Скоріше за все, цей кредит на мене оформили зловмисники. На прохання видати мені кредитний договір та будь-яку інформацію по даній ситуації представники компанії Верона порекомендували мені звернутися до Національної поліції, що я і зробила 13.02.2019 року, надавши всю відому мені інформацію по ситуації, що склалася. Моя заява була зареєстрована в Святошинському управління поліції, ГУНП в м. Києві за номером 10606 від 13.02.2019 року. По моїй заяві відкрили кримінальне провадження за статтею 190 К.К.У «Шахрайство». Я написала скаргу у Нац. Ком. Фін. Послуг, проте вони відмовили мені у провірці цієї компанії на наявність ліцензії. 9.04.2019 року я знову замовила свою кредитну історію в Українському бюро, де побачила що кредит за договором закритий 22.02.2019 року, а вже 27.02.2019 року відкрито новий кредит у цій же компанії за іншим договором на суму 3600.00 грн. Я не закривала попередній кредит, і тим паче не відкривала новий, я не давала компанії Верона згоду на зберігання та обробку своїх персональних даних. Із засобів масової інформації та соціальних мереж мені стало відомо, що випадки оформлення кредитів у Фінансовій Компанії «Верона» на осіб без їх відома не поодинокі. На даний момент всі мої дзвінки з метою з’ясування обставин даної ситуації працівниками данної компанії ігноруються! Я написала їм офіційний лист з проханням надати мені всю їм відому інформацію по моїй проблемі, у відповідь я отримала лист, у якому Компанія Верона просить мене погасити кредит на 3600, який я не брала. Сьогодні мені телефонували з колекторської компанії з приводу заборгованості. Допоможіть будь-ласка розібратися в ситуації, і куди мені краще звернутися з моєю проблемою?

наступний крок - запит до кредиторів і заява про заборону використання, обробки і тд. Ваших персональних даних, звертайтесь, я розробила такі зразки, а вже потім розглядаємо судове вирішення

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

При написании ответа используется разметка Markdown.