1771 день назадІгор

Добрий день. Мамині батьки померли, потім в будинку (дім в селі) жив мамин брат, він також помер але ще не пройшло 6-ти місяців. Дім зареєстрований на покійного маминого батька. Як переоформити дім на маму, з чого починати і які документи необхідно зібрати ? Наперед дякую.

Аноним

Маме нужно обратиться к нотариусу или уполномоченному в сельсовете с заявлением о принятии наследства. Фактически мамин брат (сын покойных родителей?) принял наследство и теперь дом будут наследовать его дети и жена если есть. Вашей маме нужно было все делать в течении 6 месяцев после смерти каждого из родителей. Теперь тоько через суд с огромным вопросом о положительном решении.

Треба все детально з"ясовувати.... 1. Коли померли мамині батьки. 2. Чи проживала/була зареєстрована мама з ними на моментїх смерті. 3. Залежно від часу смерті батьків (є питання чи могла мама фактично прийняти спадщину і чи є можливість це встановити в судовому порядку зараз)....та інші питання . Зважаючи на все те і буде консультація.

звоніть (093)76-777-00 можу недорого надати консультацію і/або підготувати необхідні документи чи взятись за справу "під ключ". Скажете з сайту 42 юриста!

Якщо мама фактично не прийняла спадщину то пропустила строки. І тоді так як строк прийнятя спадщини був пропущений то треба брати письмову відмову у відкритті спадщини в нотаріуса і спочатку пробувати через суд поновлювати строки для прийняття , а вже потім оформлювати спадщину.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

При написании ответа используется разметка Markdown.