1770 дней назадНеизвестный

Я відповідач по справі на розлучення та сплату аліментів. Фізичної можливості з'явитися на суд не маю (знаходжуся в Польщі. Неофіційно. Скільки разів я можу не з'являться на засіданнях, до заочного рішення? Чи можу я відізвати чи призупинити справу? Чи можливо розділити на два провадження? Дякую.

Ви маєте всі Ваші пояснення, заперечення тощо подати у формі відзиву на позов по справі. В іншому разі буде розглянуто за Вашої відсутності, зараз немає такого, як у попередньому кодексі про кількість разів неявки. Якщо потрібна допомога у складанні відзиву, звертайтесь, можу допомогти дистанційно

~= А Д В О К А Т =~

Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

ПРАВИЛЬНО ПЕРЕЖИВАЕТЕ- УКРАИНА ЯВНО ПОЛИЦЕЙСКОЕ ГОСУДАРСТВО И ТАКИЕ ДЕЛА НАДО ОТСЛЕЖИВАТЬ. НАНИМАЙТЕ ЮРИСТА В УКРАИНЕ -ВЫДАВАЙТЕ ЕМУ ДОВЕРЕННОСТЬ И РЕШИТЕ СПОР.

При написании ответа используется разметка Markdown.