1796 дней назадАноним

Здраствуйте, вапрос если во время возврата товара мебели (дивана) повредили дверь (оставили скол на новай двери) по закону эта фирма должна оплатить ремонт повреждения? И за вазрощоный товар должны вернуть сразу же деньги даже если они находятся на основной фирме?

~= А Д В О К А Т =~

Не очень должны, так как нет доказательст их вины в указанном.

Відсутність доказів не звільняє винну особу від відповідальності, інша справа, що доказати винуватість складно, але працівники, які виносили меблі, завдали збитків власнику квартири, пошкодивши двері, тому завдану шкоду зобов"язані відшкодувати. Щодо повернення коштів, то відповідно до положень ст. 8 ЗУ "Про захист прав споживачів" гроші, сплачені за товар, повертаються споживачеві у день розірвання договору, а в разі неможливості повернути гроші у день розірвання договору - в інший строк за домовленістю сторін, але не пізніше ніж протягом семи днів.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо довести винуватість складно, то яка перспектива її довести? Якщо доказів не буде - ніхто відповідати ні за що теж не буде - ось правда в цій ситуації.

А про підстави повернення дивану, стан його при поверненні та чи дотримані встановлені терміни - взагалі нічого не відомо з питання - то як можна робити висновки?

При написании ответа используется разметка Markdown.