1759 дней назадОлександра

Доброго дня! Депутат міської ради на сесії подав депутатський запит про внесення змін в штатний розпис міської ради і створення господарського відділу з трьох чоловік-начальника відділу, електрика і помічника електрика. Окрім цього міська рада керує діючим комунальним підприємством, в штаті якого є електрики. Міський голова хоче перевести елекриків з КП в штат міської ради. Чи мають правові підстави депутати і міський голова на ці дії?

~= А Д В О К А Т =~

А хто ж тоді має право керувати, як не міський голова, який і є керівником? Може ви, Олександра? Цікаво знати вашу посаду - часом не прибиральниця? Знавав одну прибиральницю, яка дуже сильно возмущалась, що зарплата керівника була більша ніж у неї (хоча це було давно і розбіжності зарплат тоді були ще мінімальні, не те що зараз!). Як так, казала, адже він нічого не робить і головне - підлоги не миє.

Ставайте керівником чого-небудь і ви теж будете рулити штатним розписом, штатною структурою, нараховувати розміри премій, віддавати обов'язкові для підлеглих накази.

Аноним 99

Понятно,зрозумило,что это способ привлечь средства. На сессии Горсовета или Малым исполкомом проводится решение . пРАВОВЫЕ ПОСЛЕДСТВИЯ/ПИДСТАВИ/ ВОЗНИКАЮ С ЭОГО МОМЕНА.

ВЫ- ЕСЛИ ОБЛАДАЕТЕ ПОЛНОМОЧИЯМИ, МОЖЕТЕ ОСПОРИТЬ ДАННОЕ РЕШЕНИЕ В СУДЕ. АК КАК СКОРЕЕ ВСЕГО НЕ ОБЛАДАЕТЕ, А МАНИЯ ВЕЛИЧИЯ И ЖАЖДА ВЛАСТИ У ВАС БОЛЬШЕ ПОПЫ -ТОГДА НЕ МЕШАЙТЕ ЛЮДЯМ РАБОТАТЬ. пРОКУРАТУРА ЕЩЕ ПО НИМ ПРОЙДЕТСЯ- ЕСЛИ В ГЕНЕРАЛЬНОЙ ВМЕСТО НЕЮРИСТА, ЛУЦЕНКО ПОЯВИТСЯ ЧЕЛОВЕК ПОЦЕЛЕНАПРАВЛЕННЕЕ.

Олександра (автор вопроса)

Я чекаю на відповідь юриста, а не на кометы упереджених людей, які не знають закон.

При написании ответа используется разметка Markdown.