1795 дней назадАлєся

В рішенні суду про повернення зайво сплачених аліментів на утримання дружини не вказана сума, яка підлягає поверненню. Які наші дії

Алєся (автор вопроса)

І попередньому рішенні суду про стягнення аліментів було вказано стягнути з відповідача аліменти на утримання дружини, яка перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною до 3 років, а я перервала декретну відпустку і вийшла на роботу, а стягнення аліментів проводилося

це питання мало бути розглянутим, зверніться за додатковим рішенням у цій же справі

Стягнення аліментів на утримання дружини не залежить від її матеріального стану та від того, працює вона чи знаходиться у відпустці, тому не матиме значення той факт, що Ви вийшли на роботи, аліменти не повертаються.

~= А Д В О К А Т =~

Це ж сама дружина звертається з питанням, то нащо їй самій "на себе" звертатись за додатковим рішенням, щоб робити собі ж гірше??? Вам, Алєся, не потрібно нічого робити. Не піддавайтесь на провокації! Це хай позивач доводить та вирішує питання про "конкретику", а поки що нічого вам не загрожує, оскільки до виконання таке рішення суду (без суми) не буде прийнято та й все. Мовчіть та чекайте як далі буде розвертатись ця "бюрократія" та нефаховість (або заангажованість) судді. Адже не рідко судді "допускають помилки" свідомо, щоб "наказати" бюрократичними способами ту чи іншу сторону. От і у вашому випадку - рішення ніби і є, а толку поки що від нього жодного немає. А поки "толк" наступить, то ще потрібно позивачу "пройти" довгу дорогу - практично все спочатку.

А може це нова дружина платника аліментів? :))

Аноним 99 096 631 12 61

Ну і Юристки пішли, що Одна що Друга. Патякають лиш би що Написати. Нащо тоді Взагалі відповідати людям, якщо не читаєш Самого питання? Іноді Краще Помовчати. Не по Християнськи це. У нас в Харкові такого не повинно допускатись, адже християнське Місто.

~= А Д В О К А Т =~

"...а я перервала декретну відпустку і вийшла на роботу, а стягнення аліментів проводилося" - тобто виходить, що Алєся і є та дружина... :))

При написании ответа используется разметка Markdown.