1764 дня назадАноним

доброго дня! у мого чоловіка є діти від першого шлюбу,у мене теж своя дитина і одна наша спільна. хочемо купити будинок,продавши пай. свій будинок чоловік залишив першій дружині і дітям. як краще зробити,щоб його діти не претендували на частку нового житла,або вразі чого(боргів по аліментах і т.д),мої діти не лишиль на вулиці? чи можна відразу оформити житло на дітей?

Доброго вечора! Можна і відразу оформити житло на дітей, якщо їм немає 14 років, на оформлення договору відносно нерухомо майна потрібний дозвіл органу опіки та піклування і згода двох батьків.

Треба складати шлюбний договір або заповіт, щоб у майбутньому його діти не претендували на майно батька в порядку спадкування.

~= А Д В О К А Т =~

Або ще простіше - оформити договір дарування на вас, Іванна. Адже подароване не входить у спільне майно подружжя і подарувати може будь хто, не обов'язково родичі. Адже ви не маєте ризиків сплачувати якісь аліменти в іншу сім'ю, тому це буде оправдано і чоловікові тому є як це пояснити. Тоді ні аліменти чоловіка чи його діти від першого шлюбу (і взагалі будь-які інші життєві ризики - якщо чоловік візьме кредит чи займається бізнесом, а будь-який бізнес ризикований на збитки) - гарантовано не зможуть призвести до втрати будинку та земельної ділянки під ним.

Анатолій Миколайович, пропоную Вам оформити на мене договір дарування свого майна, а автор питання нехай дарує своє майно Вам. Якщо відносно Вашого майна є якісь претензії зі сторони третіх осіб, не переживайте, я ці недорозуміння нейтралізую)

Аноним

Браво, Иванна!

Аноним

дякую за відповіді! отже,я так розумію,людина,у якої я купуватиму будинок,може відразу оформити на мене дарчу?

~= А Д В О К А Т =~

Браво людям, які знаходять оптимальні відповіді, а не хитросплетіння юридичних кружевів. Спітч Іванни не розумію. Згідно вимог ЦК та вільного волевиявлення дієздатних осіб не бачу проблем з оформленням дарування будь-кого будь-кому. Особисто я не маю вільного волевиявлення дарувати своє майно Іванні, хоча б тому, що не знаю її повних анкетних даних, адреси реєстрації (на відміну від моїх представлених на сайті без будь якого приховування та боязні "гостей") :))

А при оформленні дарування є свої плюси та мінуси, які варто обговорити при персональному зверненні. І плюсів для запропонованої ситуації - більше, особливо фінансових.

~= А Д В О К А Т =~

Перепрошую, назвав "Іванна" - тому що на малому екрані смартфона не розгледів зразу, що автора питання не звуть "Іванна",... 8-))

Мав на увазі щоб "продавець" подарував автору питання...

Для продавця не вигідно дарувати майно, оскільки він може не отримати за нього кошти, крім того й покупець не зможе повернути собі гроші, у разі наявності підстав для розірвання договору або визнання його недійсним, тому такі укладати удаваний правочин ризиковано для обох сторін.

Аноним

продавець хоче обміняти хату на наш земельний пай. і так як у нас немає житла,а в продавця дім і дві квартири,обмін вигідний обом сторонам. думаю більше проблем буде з передачою паю. дякую за поради!

~= А Д В О К А Т =~

Це взагалі інша "тема" - це потрібно грамотно "договір міни" обговорювати...

Але все ж наполягаю, що дарування найбільш вигідно в цій ситуації з точки зору економії ряду лишніх оплат за оформлення череди правочинів замість одного правочину - дарування. А ще й головне в тому щоб захистити майбутнє від ризиків (а саме: від можливих заборгованостей чоловіка по аліментах та від ймовірного претендування дітей чоловіка від першого шлюбу, як спадкоємців, на це майно після його смерті). А так всі ризики будуть нейтралізовані. Адже це головне, а не більш другорядні обставини.

Анатолій Миколайович, це був не спіч, а відповідь на Вашу пропозицію. Якщо помилково моє ім"я написали, нічого страшного, я сприйняла це як жарт і в такій же формі і відповіла.

Аноним

дякую,теж вважаю це найкращим варіантом,якщо продавець погодиться!

~= А Д В О К А Т =~

Так, Іванна, я все зрозумів - це ж була моя описка. Але всі документи на майно вже приготував і вже почав нести до нотаріуса... 8-)) А потім подумав, що дешевше буде одружитись, адже, а раптом у Вас майна виявиться більше...

Майно, придбане до шлюбу, не підлягає поділу між подружжям. Але я вирішила, що чужого майна мені не потрібно, тому залишаємо все як було)

Аноним

Толик, так от тебя и жена сбежала? Не мудрено - жить с таким мудаком. А Вы, Иванна, даже не заморачивайтесь - нет у лазера толика достойного имущества.

~= А Д В О К А Т =~

Ты ещё не унялся, желаешь далее поработать на раскрутку - это похвально, приветсвую такой шаг. Личные вопросы оставлю без ответа - так будет больше интриги всё для той же цели - чтобы тебе удобнее было поработать на раскрутку форума и сайта - модераторы также будут рады - работай так и дальше. Главное "не предавай меня забвению" - это было бы самое худшее для рекламы! И больше эмоций, больше пограничних состояний продуцируй, даже слегка психопатично можешь, побольше куража - ты же простой "ононим" - тебе же все равно ни чего не будет и даже "не обламывается" с этого "роя ни..." чего.

Аноним

Главное чтобытебе, горе-юристу ничего не обломилось. Посетители сайта читают и делают выводы.

Аноним 99

ВОт здесь нужно Анонима поддержать.

Аноним

Может Иванна даст свои анкетные данные и прочие требования Анатолия Миколайовича и он переоформит на нее свое имущество. ВЫ пьяны Тольмейстер?

Один чувак

Для нотаток: пользователь Аноним, Аноним 99 и прочие - один и тот же человек пытающийся создать видимость толпы, кстати немного душевно больной, оскорбляет всех юристов и прочих пользователей на сайте.

Аноним

Перекрашенный толик! Опять п..шь!!!

~= А Д В О К А Т =~

Всё таки скандальные посты в целом полезны, они оживляют общение и привлекают больше доверителей к этому форуму, к юристам персонально, а не в абстрактной их массе. Ну и заодно отдельные маньяки "снимают напряжение", такие, например, как этот "ононим"-словесный эксгибиционист. Ведь лучше пусть он здесь немного покуражится (среди среды стрессоустойчивых) - чем будет привычно из кустов показывать свои сомнительные "достоинста" перед неподготовленными молодыми девушками, как уже настоящий диагностированный эксгибиционист. Вот потому то он и шифруется под "ононима" - ведь больной человек, хоть и с психопатическими особенностями и некоторой долей хитрости, но ведь никто ему не помогает, все от него отворачиваются, шарахаются по жизни, то хоть здесь у него создаётся примарное впечатление о нужности кому-то, хотя это сутяжничество - также ещё одно отклонение. У него уже три отклонения имеются: "словесный эксгибиционист", "психопат" и "сутяжник" (лжеборец типа "за правду"), Просто мест в "жёлтых домах" на всех не хватает - вот и результат, они на свободе чудят! Будьте к ним терпеливее, как к больным. Активные психопаты - эксгибиционисты сочувствия никакого конечно не вызывают, но на несколько повышенное терпение к своим безобидным выходкам могут рассчитывать. Не бить же их за это - ведь они уже и так наказаны судьбой. Может даже он и пенсию по инвалидности не получает.

Аноним

Толик сам себя характеризовал. Наконец-то!

~= А Д В О К А Т =~

Що не заспокоєшся ніяк? Бажаєш продовження?

«НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харькова (Роберт Николаевич), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову в принципі та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники і російськомовні і україномовні. Почекаємо великого полегшенням коли подібні пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії.

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/. А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше, а если протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Аноним

Я не неизвестный. не аноним 99. не аноним 096.... не феликс. не роберт, не подросток, не школьник.! Ты. толик мудак редкостный!

~= А Д В О К А Т =~

Ти якраз все то і є, що написав сам про себе!!! Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Отсоси -тупая мразь -ты даже не понял кто тебе пишет. Скоро твоя жена начнет писать.

Отсоси много .много Раз -я помогу тебе это сделать.

и СОСИ ТОЛЯ И СОСИ.

Один чувак

Проекціюєш свої бажання і фантазії на інших? "У кого о чем голова болит, тот о том и говорит." От ти себе і видав, голубок.

Ты видать знаешь свое голубое прошлое .малыш. Отсоси , но у другого

А автору вопроса Толик ак и не ответил. 6 Полезных ответов из 28 000 тысяч -0,0002 ПРоцента КПД-КОэффициента Полезного Действия от Толи_Алкоголя.

Аноним

я,як автор питання,стежу за кількістю відповідей,але замість порад читаю оце... Шановний Неизвестный,хочете доказати,що ви розумніший-то і використовуйте розум! давайте поради кращі,а не лийте бруд на коллег!

~= А Д В О К А Т =~

В принципі згідний з вами, але ви чомусь не відобразились тут на форумі, саме як автор питання (тоді ставиться спеціальна відмітка "автор питання"), але може й з другого гаджета пишете, трапляється. Відповідь автору питання насправді було дано - потрібно уважніше прочитати на початках "гілки". Але ж подумайте, як позбавити форум від психопата адже по-іншому він не самоліквідується, засів міцно та надовго. Тому приходиться боротись зі злом доступними способами. Скоро його притягнуть до відповідальності, якщо не має довідки "7 Б". А якщо має, то прийдеться брати на змор. Інакше ця багатоголова гідра не самоліквідується. Але він нього є й користь (не скажу яка - це секрет, а то ще зірветься)... Далі не для вас.

Именно ты "неизвестный" нецензурно оскорбил не только конкретных сразу нескольких юриcток, но и совершил оскорбление украинcкого языка и публично на форуме предложил отделяться от Львовской и Волынской областей. И теперь будешь утверждать, что не сепаратист, то есть "сепар"? Хто ж ты тогда - хамелеон перекрашиваемый каждый раз на любую масть? А теперь примазываешься к украинцам, видно понравилось тебе здесь и уже не хочешь в Ростов. Тогда для начала перестань нецензурно оскорблять соловьиную мову, и обязательно публично извинись за свои прежние преступные действия, предусмотренные вышеуказанными статьями Уголовного кодекса. Можешь и в привычной позе на коленях извиниться. Тебе уже немного времени осталось для добровольного раскаяния, надеешься что СБУ, чья подследственность дел такой категории, будет долго раскачиваться? Но ведь ты сам сокращаешь это время для себе своими постами. Чем ты думаешь вообще, хоть посоветуйся со своими адвокатами, ты же пишешь что они у тебя есть, а ведь они скоро тебе понадобятся по настоящему. Тем более ты статус одного из них присвоил себе незаконно. Может ты еще статус "царя зверей" пришпандеришь себе любимому. Так и напиши "я царь, просто царь. Гуляют все!" Это будет как раз в твоем стиле психики.

Это не твоё художество, ведь ты бахвалился, что прикупил автомобиль: https://kharkov.comments.ua/news/uzjav-na-taran-tri-mashini--v-harkovi-zatrimali-pjanogo-vodija/?lang=ru

https://vesti-ukr.com/kiev/339413-dym-i-vzryvy-v-tsentre-kieva-radikaly-okruzhili-pecherskij-sud-video

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

= = =

ОСОБЛИВА ЧАСТИНА
Розділ I
ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

= = =

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією майна або без такої.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

= = =

Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -
караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
~= А Д В О К А Т =~

Дочекаємось колись, що то "чужоє" повернеться на свою "чорну планету"? Здається воно вже почало змучуватись - таки не відповідає на всі пости, пробуксовує. Візьмем багатоголову гідру на змор або це зробить правоохоронний орган або лікар!!!

Здогадався чому воно натискає/задіває "ВЕЛИКІ" букви. В нього виросли довгі брудні нігті (не дивиться за собою вже) тому важко попадати в клавіші. А родичі ще й "подарували" йому (типу, на тобі те, що мені не гоже) старий комп ще з старим маленьким монітором - телевізійною трубкою та ще й з старою клавою, на якій клавіша "шифт" просто залипає. Ну а він відповідно сам не може собі клаву обновити (хоча бреше, що купив авто - напевно "старе відро з білоруськими номерами"), то й мучається. Набирає букву часом і не ту, яка ще й через раз залипає на "шифт". Ось така бідова історія. Так що вихід є - мучити його далі всім колективом до його опупєнія, може станеться приступ і настане спокій, якщо раніше не посодють.

Аноним

Каким коллективом?! Пишешь под разными никами толик, думаешь умнее всех?

Один чувак

Ахахах.

~= А Д В О К А Т =~

Але сил у нього зменшується - не може це не радувати.

да т.ы червяк прав , вчера в пост пятницы сил чуть меньше стало да и ночью работал -поездка была, но смысл стал виден четче -Полудурок толя с 0,0002 процентами Полезных ответов не только Дебил, но и Подлый низкий человечишко -Его можно изолировать от общества. посадить на нары на пару лет. Потом пойдешь в агенты СБУ Украины- агент 00толя-Эо круто . Может даже ВЫвешь Крышевать себе кусок недвижимости или какое -то крупное предприятие

и БУДешь мерседесы с бмв менять .потом лексусы.Позже -запорожец и самокат детский,толя Потом правда посодют снова тебя -увы, тОля.,
ДА мне тоже тебя очень жаль -но СЕ ЛЯ ВИ- жизнь такова.

Аноним

Больной, обратись к психологу пока не поздно, тебе это серьёзно говорят, тебе уже даже три человека об этом без всяких приколов на полном серьёзе сказали. Так дальше жить нельзя, тебе нужна помощь, без приколов, понимаешь? Чтобы сам не мучался и других людей не мучал.

Идиот Толе.

ЮБезголовый отморожнный на 100 процентов Проходимец толя Алоголик Неуважаемый АБсолютно. с 0,0002 процентами Полезных кому-то ответов -Рекорд КНиги Гиннеса по Бесполезности и ПУстословию.. Закрой свой вонючий Ротик, убери вонючие лапки кривые от компьютера и дуй мыться, Нечисть нехристианская. ПОзже займусь твоим Перевоспитанием, картонный ты недочеловечек.

Идиоту ТолеАлкоголиу

АЛкаш ты непутевый -Успокоишься -Бесполезный ты дурачило.

0,002 ПРОЦЕНТА ПОЛЕЗНЫХ ОТВЕТОВ -КОШМАРНЫЙ СОН ЮРИСПРУДЕНЦИИ .КУДА СМОТРИТ АДВОКАТСКАЯ КОЛЛЕГИЯ??????

0,0002 -двЕ ДЕСЯТИТЫСЯЧНЫХ ОТ ЖАЛКОГО 1 ПРОЦЕНТА кОЭЭФИЦИЕНТ пОЛЕЗНЫХ дЕЙСТВИЙ.. ВОТ ОНО -НЕУВАЖЕНИЕ К ГРАЖДАНАМ УКРАИНЫ ОТ ТОЛИ.

Один чувак

Еще раз: больной, обратись к психологу пока не поздно, тебе это серьёзно говорят, тебе уже даже три человека об этом без всяких приколов на полном серьёзе сказали. Так дальше жить нельзя, тебе нужна помощь. Чтобы сам не мучался и других людей не мучал.

При написании ответа используется разметка Markdown.