1785 дней назадНеизвестный

Хочу подати заяву через Електронний суд, що мені потрібно для цього зробити? І чи потрібно для цього знати електронку суду? Подачі в ел. вигляді достатьньо чи потрібно додатково поштою надсилати?

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

ЕСПЧ в СТрассбурге /Швейцария/ долго рассматривает дела . Лишь после прохождения первой,апелляционной,кассационной инстанций -всех в Украине можно подавать заявление в Европейский суд. Весь механизм подачи заявления Вам сделает Юрист.Вы выбираете- ваш -или из сайта.

~= А Д В О К А Т =~

Адже мова не про "Європейський суд з прав людини", а про українські суди! Однак, це ще не працює, самі українські суди ще не підготовлені, хоча електронні підписи громадян вже є робочі та зареєстровані.

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

Так -це моя помилка -визнаю- биг на Сделку -продажа авто

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

ПУсть человек и эту информацию узнает -в юридической консультации это стоит уже гривен 100 -минимум по Харькову. Касательно электронного суда понятно ,что подстраховаться- самому завези в суд или по поче Правильнее. Электроника не всегда все же надежна .

~= А Д В О К А Т =~

А как же славная "Харьковская академия"? Дала сбой?

ОСЬ ЩО ВІН НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

Нервный ононим под разными "личинами" пишущий, если протрезвел - не дури дальше. Сколько можно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов".

Аноним 99 096 631 12 61 Харьков

не тебе придурок меня учить 0-Ты Идиот даже БУХгалтерии Первичной Не знаешь. Учись, неуч и будет тебе.

Аноним (автор вопроса)

мені по суті питання хтось відповість? для чого цей шлак в коментарях писати?

~= А Д В О К А Т =~

А відповідь, однак, була з самого початку, просто вы не уважний та не читаєте те що вам адресовано по суті, а читаєте якраз той шлак. Тому ПОВТОРЯЮ для вас ще раз:

"...це (тобто можливість електронного звернення) ще не працює, самі українські суди ще не підготовлені, хоча електронні підписи громадян вже є робочі та зареєстровані.

По суті питання: НЕ МОЖНА подати електронно, направляйте поштою або через представника (адвоката) за довіреністю або на підставі ордеру.

~= А Д В О К А Т =~

Або подавайте ПЕРСОНАЛЬНО - це самий надійний спосіб. Не раз спостерігав як інші "представники" по халатності пропускали строк, а сам заявник навіть не знав чому йому відмовили з формальних підстав (адже винуватець пропуску строку це приховував). Адже пропущений без поважних причин строк відновити НЕ МОЖЛИВО.

https://court.gov.ua/reyestri-ta-sistemi/ecourt/

~= А Д В О К А Т =~

Не відкриваєтья це посилання... напевно в тестовому режимі ще...

на сайті Судової влади є відповідна вкладка "Електронний суд", банки і інші подібні компанії вже подають документи до суду через сайт.

~= А Д В О К А Т =~

Нічого ще не зрозуміло: в яких форматах подавати файл (адже файли судейським можна буде "правити"; змінювати їх зміст, деформувати; казати, що не читається тощо, - якщо не того формату; адже вони ще ТІ "індивідуми", особливо якщо будуть зацікавлені в результаті... чи корупція вже подолана?); чи обов'язково в тексті зображати візуальний підпис та печатку і ще багато нестиковок. Хто захоче бути першими "піонерами-першовідкривачами" - може замість упрощення процедури лиш накликати на себе біду "першопрохідчів", як, наприклад "група Дятлова на перевалі"...

В мене ще також не було потреби подання подібним способом, але ж у опонентів вже зустрічаємо на практиці. Кому вже "горить", можна розібратись, система працює!

Аноним 99

из системы таую Юлию выкинуть Просто. В КОллегию Адвокаов области Заявление коллективное и вылетает Дорогой Нерпиступный Гордый АДВОКАт далеко. Проверим?

Аноним

Неприступный гордый адвокат. тебе же,Анатолий- говоришь служившем скажу так. Капитан звание поболее ,чем рядовой, сержант или лейтенант. Делай выводы.

Було б непогано, якби адміністрація сайту вживала якихось заходів до безглуздих коментарів та їх авторів. Бо так витрачати час не хочеться на запити відносно ІР адреси подібних дописувачів, потім на запити адреси місця проживання і встановлення особи, позови тощо.

При написании ответа используется разметка Markdown.