1784 дня назадАноним

Директор школи підробила підписи в документах вчителів але свою вину не визнає і подала позов до суду про захист честі і гідності.як правильно подати позов на проведення почеркової та технічної експертизи (зустрічний позов,чи окремо як відповідач?

Відповідач має право заявити клопотання про призначення почеркознавчої експертизи.

Зустрічний позов можна подати, якщо є у Вас зустрічні вимоги, на її позов потрібно подавати відзив, під час підготовчого провадження можете заявляти клопотання, за експертизу доведеться сплачувати Вам кошти, а потім судові витрати можна буде покласти на позивача, якщо у позові відмовлять.

~= А Д В О К А Т =~

Про деталізацію того "як правильно подати" - звертайтесь персонально.

Однозначно як відповідач заявити клопотання

~= А Д В О К А Т =~

Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

"ПIДРОБИЛА"- ПОДАВАЙТЕ В НАЦИОНАЛЬНУЮ ПОЛИЦИЮ,ПРОКУРАТУРУ ЗАЯВЛЕНИЯ О ПРЕСТУПЛЕНИИ. ОТКРОЮТ УГОЛОВНОЕ ПРОИЗВОДСТВО. ЕСЛИ ПОЛЕНЯТСЯ- СПИШУТ НА ГРАЖДАНСКО- ПРАВОВЫЕ ОТНОШЕНИЕ. ЧТО ПОЛУДУРКИ -ПОЛИЦЕЙСКИЕ ЛЮБЯТ ДЕЛАТЬ - РЕШАЙТЕ ПО СУДУ.

При написании ответа используется разметка Markdown.