1790 дней назадАнатолий

Здравствуйте, у меня появилась проблема. Были утеряны документы транспортного средства. хозяин умер. Когда он был жив были выданы документы про временный реистрационный талон на другого человека. Все докумнеты были утеряны, но осталась ксерокопия их. В наследство он не вписовал машину. Что можно сделать в таком случае посоветуйте. Зарание спасибо

~= А Д В О К А Т =~

Як і більшість юридичних справ - вирішувати ваше питання потрібно індивідуально. Тому найкраще обрати грамотного адвоката (можна вивчити попередньо дані про кваліфікацію кожного юриста на даному форумі, натиснувши на його "профіль") та звернутись персонально на зазначену у профілі юриста його електронну пошту чи навіть переслати копії необхідних документів. По-іншому поради будуть або поверхові, або не професійні, що жодне не принесе користі чи, тим більше, позитивного вирішення вашої не такої вже й "простої" справи.

Аноним

При выборе грамотного адвоката примите во внимание, что Анатолий Николаевич - дно юриспруденции на данном сайте.

Один чувак

При выборе грамотного адвоката примите во внимание, что верхний аноним - душевно больной человек, который оскорбляет всех юристов и прочих пользователей на даном сайте.

Аноним

Вот ты толик и показал свой очередной ник.

Аноним

ВСЕХ юристов никто никогда не оскорблял! Это тебя "рекламируют"

Один чувак

Я тобі не Толік, він якщо захоче, то тобі відповість сам, для нього це не проблема. Але ти, неадекватний, вже задовбав всіх користувачів сайту. Адвокати і юристи поки можуть відійти на перекур, тебе і "мимо проходящі чуваки" на місце поставлять.

~= А Д В О К А Т =~

На жаль в інтернеті мають всі свободу доступу - та це й добре. Адже дурь кожного неадекватного видна, як би він не маскувався. Ось наприклад даний "верхній" ононім-неадекват крім зловонних слів нічого не продукує, нічого не пропонує, тільки створює навколо своїх постів на форумі зловонний трупний запах. "Воно" ж навіть не вказує, що саме це чудо не влаштовує. Ну не подобається як хтось робить свою роботу, наприклад, то покажи як потрібно, а не ходи і смерди. Це що означає? Вірно, що в нього жовч вся вже вилилась у черевну порожнину і довго з таким підходом він не протягне. В нього якась персональна агонія психопата. Але співчуття не викликає, бо сам "наривається". Хтось таки його та вирахує і "перевиховає" з "занесенням фізичного зауваження". Навіть здогадуюсь як це трапиться... Адже IP-adres ще ніхто не відміняв і це тільки здається, що все анонімно - питання лише у фінансуванні процесу. Так що продовжуй далі "ловити адреналін" типу в кущах. Кущі то без листя. Дочекаєшся...

В Сервисный центр и восстанавливайте техпаспорт. Для этого как минимум- доверенность.

Но ездить на авто без генеральной доверенности с одним тех паспортом давно можно в государстве Украина.

Аноним 99

А также всем сообщаю, что я больше не буду хулиганить здесь, буду вести себя культурно, а то ранее вошел в роль и не знал как из нее выйти. Больше не хочу быть Анонимом! Теперь же зарегистрировался как Неизвестный потом поменяю на имя Роберт

~= А Д В О К А Т =~

Що не заспокоєшся ніяк? Бажаєш продовження?

«НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харькова (Роберт Николаевич), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову в принципі та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники і російськомовні і україномовні. Почекаємо великого полегшенням коли подібні пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії.

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/. А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше, а если протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Аноним

член тебе по самое горло -дешевка вончая

При написании ответа используется разметка Markdown.