1759 дней назадОлександр

На мою адресу надійшла ухвала суду про залучення мену справу у якості співвідповідача, як я зрозумів з тексту ухвали суду, позивачем до закінчення підготовчого провадження було подано клопотання про моє залучення, яке суд задовільним. В ухвалі суду прописано "За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку". Питання таке, писати клопотання про розгляд справи спочатку є моїм обов'язком чи правом, якщо правом, то чи вигідно мені його подавати до суду? Дякую.

Аноним

Право писати..... чи не писати. Наймайте юриста.

Аноним 99 096 631 1261

Бороться в суде всегда нужно -не проспите решение не в вашу пользу -вы ответчик!

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Майдан

Выгодно вообще не привлекаться по суду в качестве ответчика либо соответчика.

якщо співвідповідач, то до Вас вимоги, чи вони матеріальні, чи ні, не визначаєте, в будь-якому випадку потрібно сфотографувати матеріали справи і надати юристу щоб склав відзив, ігнорування в даному разі закінчиться не на Вашу користь, якщо цікавить конкретна допомога у справі, звертайтесь, обгвоворимо

~= А Д В О К А Т =~

Що не заспокоєшся ніяк? Бажаєш продовження?

«НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99» він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61» або просто називається «Аноним» – це одна і та ж особина з Харькова (Роберт Николаевич), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову в принципі та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники і російськомовні і україномовні. Почекаємо великого полегшенням коли подібні пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії.

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше, а если протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Анатолій Миколайович, це Ви ті дурниці анонімів копіюєте, не розумію, а для чого?

~= А Д В О К А Т =~

Як Вам відповісти делікатно... Це роблю для того, що мене турбує коли якийсь навіжений психопат відкрито публічно плюндрує мою рідну солов'їну мову, безпідставно ображає моїх співвітчизників, маскується під справжнього іншого адвоката (тобто, офіційно незаконно брехливо використовує його статус, чим знову таки явно дурить інших відвідувачів) та займає/захаращує тут "ефір" і його немає кому зупинити, крім мене та ще добровольця "Одного чувака". Для всіх інших "моя хата скраю"? Так?

Розумію, що це "викорінення гідри" виглядає непривабливо, але на жаль іншого шляху приструнити хулігана, словесного екзгібіціоніста, цинічного психопата - НЕМАЄ, ніж створення йому реальної колективної статистики опору. Та він і сам це прекрасно розуміє і скоро тим чи іншим чином "здується", ось побачите. А вам не бридко, що грязно та нецензурно ображають не лише Вас, а й Ваших колег? Ви згідні це мовчки терпіти?

Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

Аноним

Большим облегчением и прекращением странных постов будет прощание сайта с толиком.

Анатолій Миколайович, дуже велике прохання займатись такими копіюваннями, з*ясуванням стосунків з неадекватами без згадування мого імені. Не особливо приємно бачити подібні повідомлення, а коли їх постійно розповсюджує ще і адвокат.. самі розумієте!

~= А Д В О К А Т =~

Я розповсюджую публічні "виступи" хулігана-психопата з метою присікти образи ще й української мови та ці "перли" не мого і не Вашого авторства. Але врахую Ваші побажання та заберу ідентифікаційні дані, якщо комусь подобається здаватись (але не мені!). Проте позитивної мети і для Вас в тому числі досягнуто - Вас ображати перестало це "чудо в пір'ях" та навіть намагається надалі зараз лестити Вам, що означає фактично його хоч як завжди недолуге, але вибачення.

~= А Д В О К А Т =~

Давай давай розкручуй ситуацію ширше - щоб вона ще вийшла на арену офіційного простору - швидше закінчиться законною ізоляцією психопата від нормальногоо суспільства. Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

_ _ _ _ _ _ _ _-национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

~= А Д В О К А Т =~

НОВА РЕДАКЦІЯ.

Давай-давай «известный Неизвестный» розкручуй ситуацію ширше - щоб вона ще вийшла на арену офіційного простору - швидше закінчиться законною ізоляцією психопата від нормальногоо суспільства. Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

_ _ _ _ _ _ _ _-национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

МУСОРНЫЙ БАК- твое место жительство если обнаглеешь будет скоро. ЗАкрой свой хлебальник-Пост заканчивается- я человек не особо добрый с Пидарастами.

Даже не мусорный бак -а содержимое платного туалета.

ОТСОС ТОЛИК АЛКОГОЛИК_ -ничего более сказать и мой племянник не может.

По сути вопроса-лучше Ходайство пишите -но в любом случае Сначала никто рассматривать не начнет. Предыдущие заседания никто не отменит. А Вас в курс дела и претензий Истца введут в заседании, где вы или Ваш представитель будет присутствовать.

~= А Д В О К А Т =~

Давай-давай «известный Неизвестный» розкручуй ситуацію ширше - щоб вона ще вийшла на арену офіційного простору - швидше закінчиться законною ізоляцією психопата від нормальногоо суспільства. Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

_ _ _ _ _ _ _ _-национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

пидаро, коорый 0,0002 процена всего Полезных ответов написал здесь ,на сайте- Позор Украины -Дураченко Толик .

0,0002 Полезных ответов -остальное ругань Трусливая ,спрятавшись далеченько,пока далеченько,ССЫкливая мерзкая ты мразь Толя. Вали в Церковь, КРетин.

~= А Д В О К А Т =~

Именно ты "неизвестный" нецензурно оскорбил не только конкретных сразу нескольких юриcток, но и совершил оскорбление украинcкого языка и публично на форуме предложил отделяться от Львовской и Волынской областей. И теперь будешь утверждать, что не сепаратист, то есть "сепар"? Хто ж ты тогда - хамелеон перекрашиваемый каждый раз на любую масть? А теперь примазываешься к украинцам, видно понравилось тебе здесь и уже не хочешь в Ростов. Тогда для начала перестань нецензурно оскорблять соловьиную мову, и обязательно публично извинись за свои прежние преступные действия, предусмотренные вышеуказанными статьями Уголовного кодекса. Можешь и в привычной позе на коленях извиниться. Тебе уже немного времени осталось для добровольного раскаяния, надеешься что СБУ, чья подследственность дел такой категории, будет долго раскачиваться? Но ведь ты сам сокращаешь это время для себе своими постами. Чем ты думаешь вообще, хоть посоветуйся со своими адвокатами, ты же пишешь что они у тебя есть, а ведь они скоро тебе понадобятся по настоящему. Тем более ты статус одного из них присвоил себе незаконно. Может ты еще статус "царя зверей" пришпандеришь себе любимому. Так и напиши "я царь, просто царь. Гуляют все!" Это будет как раз в твоем стиле психики.

Это не твоё художество, ведь ты бахвалился, что прикупил автомобиль: https://kharkov.comments.ua/news/uzjav-na-taran-tri-mashini--v-harkovi-zatrimali-pjanogo-vodija/?lang=ru

https://vesti-ukr.com/kiev/339413-dym-i-vzryvy-v-tsentre-kieva-radikaly-okruzhili-pecherskij-sud-video

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

= = =

ОСОБЛИВА ЧАСТИНА
Розділ I
ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

= = =

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією майна або без такої.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

= = =

Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -
караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

0,0002 процента СТукач Толя -ТЫ Дегенерат .даже объснить ничего не можешь нормально. Я при моем желании на тебя все статьи Уголовного КОдекса Повешу быстро и по статье 214 Уголовно-Процессуального КОдекса пойдешь по многим статьям. Потом в АДкокаскую КОоллегию коллективное письмо. И БУДешь лишен адвокатского свидетельства быстро я в Харькове двух таких Борзых лишил быстро. Далее помойка и сортиры чистить ,мразь.

~= А Д В О К А Т =~

Давай-давай «известный Неизвестный» розкручуй ситуацію ширше - щоб вона ще вийшла на арену офіційного простору - швидше закінчиться законною ізоляцією психопата від нормальногоо суспільства. Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

_ _ _ _ _ _ _ _-национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Именно ты "неизвестный" нецензурно оскорбил не только конкретных сразу нескольких юриcток, но и совершил оскорбление украинcкого языка и публично на форуме предложил отделяться от Львовской и Волынской областей. И теперь будешь утверждать, что не сепаратист, то есть "сепар"? Хто ж ты тогда - хамелеон перекрашиваемый каждый раз на любую масть? А теперь примазываешься к украинцам, видно понравилось тебе здесь и уже не хочешь в Ростов. Тогда для начала перестань нецензурно оскорблять соловьиную мову, и обязательно публично извинись за свои прежние преступные действия, предусмотренные вышеуказанными статьями Уголовного кодекса. Можешь и в привычной позе на коленях извиниться. Тебе уже немного времени осталось для добровольного раскаяния, надеешься что СБУ, чья подследственность дел такой категории, будет долго раскачиваться? Но ведь ты сам сокращаешь это время для себе своими постами. Чем ты думаешь вообще, хоть посоветуйся со своими адвокатами, ты же пишешь что они у тебя есть, а ведь они скоро тебе понадобятся по настоящему. Тем более ты статус одного из них присвоил себе незаконно. Может ты еще статус "царя зверей" пришпандеришь себе любимому. Так и напиши "я царь, просто царь. Гуляют все!" Это будет как раз в твоем стиле психики.

Это не твоё художество, ведь ты бахвалился, что прикупил автомобиль: https://kharkov.comments.ua/news/uzjav-na-taran-tri-mashini--v-harkovi-zatrimali-pjanogo-vodija/?lang=ru

https://vesti-ukr.com/kiev/339413-dym-i-vzryvy-v-tsentre-kieva-radikaly-okruzhili-pecherskij-sud-video

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

= = =

ОСОБЛИВА ЧАСТИНА
Розділ I
ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

= = =

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією майна або без такої.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

= = =

Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -
караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Дурню

Вычи основы БУХгалетрии. Проштудируй книги : Уголовное Право Уголовный Процесс Семейное право Хозяйственно право и процесс Трудовое право /КЗоТ/ Интеллектуальное право Налоговое Право Почитай Водный кодекс Земельный Кодекс Проштудируй закон " О прокуратуре" Почитай Ведомости Верховного Суда Украины с 1991 года- момента Образования Украинского государства на территории бывшей СССР. Походи в суд , подготовь иски и претензии. Научись мыслить . Займись физкульурой и спортом. СХоди в Церковь -Чтоб Хоть ЧТО-ТО ПОЛУЧИЛОСЬ У ТЕБЯ, толя. Научись правильно питаться

И тогда лет через 20 начни Консультировать ,деточка толя.

Дурню

НАучись Свои Знаряддя та засоби вчинення злочину скрывать Пожалуйста,- потому , что Твои КОрявые НЕпрофессиональные Писульки -преступление для Умеющих ЧИтать и дУмать.

И почитай Сатьи Уголовного КОдекса Украины О Вмешаельсве в Деяельность политического деятеля. Я, толечка был уже в 201 Юристо Объединения СПИКА_СОюз ветеранов ,чернобыльцев Харьковской области. Мониторинг правохранительной деятельности .дорогой толя -Это организация, которая контролирует деятельность Национальной Полиции,Прокуратуры. организация зарегистрирована в МИНЮСТЕ Украины еще в 20 веке. От себя: Потому веди себя соответсвенно ,Индюшачье надувание щек прекращай -а то останешься таким видом навсегда. Зрозумив??? КРУГОМ РУШ !!!

И вообще -по-видимому ты, толя отвлекаешь своими посиделками в интернете СБУ -ведь Приобретение, сберегание.перевозка ,учет и использование взрывчатых веществ в Украине запрещены .а ты хотел взорвать Все Вокруг -Зачем мне звонил??? М-да прийдется заняться тобой серьезно . толя.

Подозрительный ты тип.толян.

Да плюс Придурок и ИДИОТ НАГЛЫЙ -не бережешь свой сраный нос.

о,что мозги твои толя лет 15 в АЛкоголе -беда лично твоя, но . то что ты Свой Бред толкаешь здесь постоянно -Свинство.И даже в год Свиньи толя не уподобляйся Хряку .Ты своим Гребаным Свиным Рыло Рискуешь Серьезно..

БУкву Б по Юридическим терминам тебе прогнать???? ЧИсто как помощь Сайта.

Биткоин -инновационная платежная сеть.

Банда -разновидность преступной организации.

Факт организации банды уже является преступлением- даже если она ни одного оконченного преступления не совершила,а факт организации банды установлен.

Верховная зРАДА С ОТВЛЕЧЕНИЕМ НАШИХ МЫСЛЕЙ И НЕРВОВ В АТО Донбасс -ЧЕМ НЕ БАНДА?? БАНДА, ПРИКРЫВАЮЩАЯСЯ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВОМ, ИМИ САМИмИ И ОБНОВЛЯЕВЫМ ПОД НИХ САМИХ ЖЕ.дорогих Таких для Украинского Народа.

Нормы Конституционного Права Верховной Зрадой нарушаются ежечасно. Чего стоит Неприкосновенность Взяточников и казнокрадов.

Идем далее ,АНатолий??? Б - Бюджетное Регулирование- предоставление бюджетных средств областям. Знаете ли АНатолий -что в Харькове в 2006 г..когда пришел в мерию работать 80 процентов денег уходило в Киев- в Бюджет -все налоговые, все фискальные органы работали на Киев и увы работают частично.

При написании ответа используется разметка Markdown.