1781 день назадмихаил

Відповідно,якого законодвства фермер який оредував земельну ділянку площею 30га у Верхньодніапроської РДА,приватизував та розділив на частки своїй родині в 2019 році?

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Земельні ділянки надаються у власність в порядку, передбаченому Земельним кодексом України.

Михаил (автор вопроса)

Дякую,що выдгукнулись!

Иванна молодец -все гениальное просто.Анатолий зажирел зазнался и отупел полностью.

~= А Д В О К А Т =~

Ну хоть женщин ты перестал хаять и то "хлеб". Может приведешь сябя полностью в норму - еще не поздно.

~= А Д В О К А Т =~

Що не заспокоєшся ніяк? Бажаєш продовження?

«НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харькова (Роберт Николаевич), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову в принципі та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники і російськомовні і україномовні. Почекаємо великого полегшенням коли подібні пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії.

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/. А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше, а если протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Михаил (автор вопроса)

Я не хотів.щоб моє питання викликало суперечки юристів,але наболіле земельне питання,коли батьки все життя віддали роботі в колгоспах і судом встановлено що спадкоємець має право на земельний пай а вільної землі не має,бо орендар який орендував землю єдиним масивом 30га в 2019 розділив її на шість земельних ділянок між своїми дітьми які не знають навіть слова колгосп....

~= А Д В О К А Т =~

Михаил, тому тим більше виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок і від участі в конкурентних суперечках форумних юристів та паразитично присутніх тут різних некваліфікованих "порадників-лжеюристів"...

оТВЕТ иВАННЫ ПРОСТ И ПОНЯТЕН КЛИЕНТАМ. бРЕД ТОЛИКА -АЛКОГОЛИКА- ПОЛНЕЙШИЙ БЕРД. ТЫ МСТИТЕЛЬНЫЙ СМОТРЮ ТОЛЯ, ПОДЛЫЙ И ЗЛОПАМЯТНЫЙ- МНЕ ПРИЯТНО БУДЕТ ТЕБЯ САЖАТЬ ,ПОЛУДУРОК.

полнейший бред, толян -иди в церковь немедленно.

~= А Д В О К А Т =~

Давай-давай «известный Неизвестный» розкручуй ситуацію ширше (та спочатку себе посади - дерево з гілками) - щоб вона ще вийшла на арену офіційного простору - швидше закінчиться законною ізоляцією психопата від нормальногоо суспільства. Чим більше ти провокуєш тут - тим більше отримаєш української "люстрації". Чим це закінчиться - догадуйся сам, адже аргументів вже накопилось достатньо для пред’яви «підозри». Тепер буде постійна увага - і запит до адвоката, ім'я якого це "нєчто" тут на форумі самозванно протизаконно використало та позорить, що аж само "воно" вимушене було переєструватись/перефарбуватись на чергового "Неизвестного". Можеш і далі продовжувати копити собі «критичну масу». Але скільки шнурочку не звиватись - логічний кінець все одно настане...

Що не заспокоєшся ніяк "неизвестный"? Бажаєш продовження?

ненормальна психопатична особина «НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же «Rob»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харкова («Роберт Николаевич»), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову загалом та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники як російськомовні так україномовні. Почекаємо великого полегшення, коли подібні навіжені пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії. Як то говориться: «може або шлях трафить або викорінемо ту багатоголову зворотливу гідру».

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО ПО-КРЕТИНЯЧИ НАПИСАВ !!!!!! Громадяни України, обов'язково прочитайте та не залишайтесь безучасними і перевірте цей доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/.

«Аноним 096 631 12 61

_ _ _ _ _ _ _ _-национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах».

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше внутрь, а если уже протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы насовсем потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

Реаль пидарчук Толя . Реально отмороженный Идиот , не знающий БУхгалтерию, даже певичную, всего 6 полезных ответов из 28 000. Да ты Идиот Толя =-тупоголовый но чванливый и наглый.

Надо будет ,я посажу тебя всегда,ДУРаченко.

~= А Д В О К А Т =~

Именно ты "неизвестный" нецензурно оскорбил не только конкретных сразу нескольких юриcток, но и совершил оскорбление украинcкого языка и публично на форуме предложил отделяться от Львовской и Волынской областей. И теперь будешь утверждать, что не сепаратист, то есть "сепар"? Хто ж ты тогда - хамелеон перекрашиваемый каждый раз на любую масть? А теперь примазываешься к украинцам, видно понравилось тебе здесь и уже не хочешь в Ростов. Тогда для начала перестань нецензурно оскорблять соловьиную мову, и обязательно публично извинись за свои прежние преступные действия, предусмотренные вышеуказанными статьями Уголовного кодекса. Можешь и в привычной позе на коленях извиниться. Тебе уже немного времени осталось для добровольного раскаяния, надеешься что СБУ, чья подследственность дел такой категории, будет долго раскачиваться? Но ведь ты сам сокращаешь это время для себе своими постами. Чем ты думаешь вообще, хоть посоветуйся со своими адвокатами, ты же пишешь что они у тебя есть, а ведь они скоро тебе понадобятся по настоящему. Тем более ты статус одного из них присвоил себе незаконно. Может ты еще статус "царя зверей" пришпандеришь себе любимому. Так и напиши "я царь, просто царь. Гуляют все!" Это будет как раз в твоем стиле психики.

Это не твоё художество, ведь ты бахвалился, что прикупил автомобиль: https://kharkov.comments.ua/news/uzjav-na-taran-tri-mashini--v-harkovi-zatrimali-pjanogo-vodija/?lang=ru

https://vesti-ukr.com/kiev/339413-dym-i-vzryvy-v-tsentre-kieva-radikaly-okruzhili-pecherskij-sud-video

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

= = =

ОСОБЛИВА ЧАСТИНА
Розділ I
ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

= = =

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією майна або без такої.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

= = =

Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -
караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Фуууууууууууух -ну повезло мне.В Киеве в как раз Зеленский ,АНатолий 5 глав СБУ уволил -Посоветую Вам - Раскажите в СБУ ,чо МАйдан хоел их КАК Савченко -Секир Башка. Я исковое о возмещении ущерба подавать не буду. НО думаю риск попасть в психушку у Вас АНатолий возрастет все же. СТукачей не любят. Хотите Стучать --идите играть в футбол.

АНдерстенд??? Гарно

СБУ организация Крышеваелей,АНатолй и вы и я это знаем. 30 процентов предприятий Украины имею не только своего юриста и связи в судах , но и Крышу =погонных в Прокуратуре,СБУ,Национальной Полиции. Так и живем.Пся КРев. И Зеленский молодец- 5 х сразу выкинул нафиг.СЕмьи -кормят -Жаль??? Меняйте профиль работы -идите торговыми представителями . Работайте.. Это я не вам.

не всем нам ,юристам.

В Царствии божем все цари.

~= А Д В О К А Т =~

Согласен. А в аду - все черти!

При написании ответа используется разметка Markdown.