1753 дня назадОрися

Доброго дня шановні юристи! Підкажіть будь ласка вдові поліцейського, про соціальний захист дітей і дружини загиблого поліцейського, бо я насправді не можу зрозуміти сам факт надання соціальних пільг сім'ям загиблих поліцейських. Згідно закону " Про національну поліцію " в статті 95 пункті 7 вказано, що дитина і дружина загиблого поліцейського має право на санаторно-курортне лікування один раз на два роки.Але в соціальному захисті кажуть, що без посвідчення члена сім'ї загиблого таких путівок не дають. Питання в тому: чому закон " Про національну поліцію " надає гарантії на соціальний захист сімей загиблих поліцейських які загинули під час виконання службових обов'язків, а інший закон " Про статус ветеранів війни " їх сксовує, не вказуючи і не прирівнюючи поліцейських до військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов'язків для отримання такого посвідчення??!

Только в суде к УПравлению СОцЗащиты можно обязать их Выдать вам путевку. Основания для позитивного решения суда-указанная и Вами статья 95 пункт 7 Закона 2 О Национальной Полиции".

Но для этого нужно нанять юриста -увы -капитализм -основа Украины последних лет.

Орися (автор вопроса)

Вийде так, що за суд потрібно заплатити майже всю суму путівки... Мабуть не вигідне таке діло))

Орися (автор вопроса)

Тим паче найняти юриста, задоволення не з дешевих.... Игра не стоит свеч

нАПИШИТЕ САМИ ИСК- Я ПОМОГУ ДИСТАНЦИОННО ЕГО СОСТАВИТЬ-БЕСПЛАТНО.

ПРИ КАЧЕСТВЕННО СОСТАВЛЕННОМ ИСКОВОМ ЗАЯВЛЕНИИ ВАМ НИЧЕГО ОСОБО ГОВОРИТЬ ,КРОМЕ ДАННЫХ ПАСПОРТА СВОИХ И ТОГО ,ЧТО ПОДДЕРЖИВАЕТЕ ИСК В ПОЛНОМ ОБЪЕМЕ НЕ НАДО БУДЕТ.

Помочь Вам все равно нужно -защищал закон Ваш!.

НЕ сдавайтесь.

Боритесь.

При написании ответа используется разметка Markdown.