1772 дня назадАноним

Під час реєстрації підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю було зафіксовано до внесення майно - що належить фіз особі як дарованне - в обсязі 1/2 частки від майна що знаходиться в спільній власності з іншим набувачем дарування, котрий до новоствореного ТОВ не має ніякого відношення. Нотаріус зареєструвала протокол і статут нового підприємства та подала до державного реєстратора. Підприємство зареєстрували, але потім вияснилось що нотаріус не мала здійснювати ці дії, та не проінформувала про це засновника нового рідприємства в міру своєї не компітентності. Як можна виправити таку ситуацвю? Дякую!

Оспаривайте регистрацию в суде. нанимайте юриста. Устав и протокол уже зарегистрированы и действительны.

вопросы будут -096 631 12 61

и КТО ПРИЗНАЛ НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ НОТАРИУСА -КТО -О СКАЗАЛ ИЛИ ЕСТЬ ДОКУМЕНТ???? ДРУГ НА ДРУГА ЛЮДИ ГОВОРЯТ СТОЛЬКО ,ЧТО ЕСЛИ ВЕРИТЬ -ИСТИНУ ПОТЕРЯЕТЕ.

РЕШЕНИЕ ВОПРОСОВ ПО ООО, ЧП,ФОП. ЮРИСТЫ, АУДИТОР. 096 631 12 61

~= А Д В О К А Т =~

За помилки в статутних документах, в заявці на реєстрацію їх же - відповідає виключно той, хто їх подає, тот хто їх підписував первинно, а не нотаріус чи державний реєстратор.

таке враження, що це задача, адже протирічить діючому закону "Про ТОВ ..."

99

Компетенность нотариуса может быть рассмотрена в Нотариальной Палате Украины -были случаи неоднократно --- лишали нотариуса Свидетельства на право занятия нотариальной деятельностью в Украине.

096 631 12 61

При написании ответа используется разметка Markdown.