1771 день назадАноним

Доброго дня .

Хотіла проконсультуватися . Мої особисті дані , ім'я і прізвище, домашня адреса, мій діагноз і деталі протікання хвороби були використані і опубліковані в інформації до патенту ( яка загально доступнав інтернеті ) без моєї згоди. Що можна зробити в даному випадку ?

Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Можна подати в суд, але потрібно попередньо вивчити документи щоб відповісти точніше.

Доброго дня. Потрібно пред'явити письмову вимогу, щоб убрали Ваші дані, або за захистом порушеного права звертатись до суду.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно попередньо вивчити документи щоб відповісти точніше, оскільки ваша згода може бути "підшита" в справі, а ви про це забула або легковажно не звернула уваги (а може бути й підроблений ваш підпис про згоду).

В СУД. ОТМЕНИТЬ ПАТЕНТ НЕПРОСТО , НО МОЖНО. ЕСЛИ ВЫ В АВТОРАХ ТОРГОВОЙ МАРКИ ЛИБО ПРОМЫШЛЕННОГО ОБРАЗЦА И НЕ ЗНАЛИ О ЕГО ИСПОЛЬЗОВАНИИ. Я БЫ ПРЕДЛОЖИЛ ВАМ СУДИТЬСЯ С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ВОЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ВАШЕГО ИМЕНИ ОТ СДЕЛАВШЕГО ЭТО.

КРОМЕ ТОГО МОЖЕТЕ ПОПЫТАТЬСЯ ОТКРЫТЬ УГОЛОВНОЕ ПРОИЗВОДСТВО ПО СТ.214 УПК ПО ФАКТУ МОШЕННИЧЕСТВА. ЕСЛИ СЛЕДОВАТЕЛЬ ДОКАЖЕТ ,ЧТО ФАКТ МОШЕННИЧЕСТВА БЫЛ ---В РАМКАХ УГОЛОВНОГО ПРОИЗВОДСТВА СМОЖЕТЕ ПОДАТЬ ГРАЖДАНСКИЙ ИСК О ВОЗМЕЩЕНИИ МАТЕРИАЛЬНОГО УЩЕРБА В РАМКАХ УГОЛОВНОГО ПРОИЗВОДСТВА.

096 631 12 61

А Адвокату не доверяйте- непонятно как его из Львова не Депортировали уже.

Аноним (автор вопроса)

Дякую за відповіді, цю інформацію виклав лікар, я лікувалась в поліклініці , лікар робив на шось патент і опублікував мою історію хвороби , і тепер вона і в деяких підручниках і з загальному доступі в інтернеті , і в додатку до патенту. Так як інформація ця мала бути особиста, я б хотіла відшкодування за такі дії лікаря . Чи можу я просити електрону адресу для подальшого контакту, якщо б хтось міг зайнятись цією справою .

Аноним

Выберите юриста в каталоге, только не ~= А Д В О К А Т =~

Напевне, Ви надали згоду при підписанні документів коли звертались до лікаря. Отже, спочатку звернутись до медичного закладу чи лікаря (якщо це приватна практика) з письмовою вимогою надати пояснення і документи, що підтверджують законність поширення персональних даних.. Одночасно можна написати заборону на поширення таких даних, бо маєте право відізвати згоду, навіть якщо вона надавалась. В мене є подібні зразки документів, вже розроблені, звертайтесь.

При написании ответа используется разметка Markdown.