1771 день назадВіктор

Доброго дня.В мене така ситуація ми проживали спільно з дружиною в цивільних відносинах після припинення проживання я заригіструвався підпріємцем бивша дружина не одноразово почала мене звинувачувати в крадіжках а останній раз викликала поліцію що я продав людині п'ять дитячих матраців зі свого павільйону який я орендую на ринку і через ухвалу суду відкрили кримінальну справу

Доброго дня, Віктор. Вам потрібно наймати адвоката, який буде займатись Вашим захистом та подавати заяву про завідомо неправдиве повідомлення про злочин.

~= А Д В О К А Т =~
                                   =  В А Ж Л И В А    Д О В І Д К А  =

      Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Короткі повідомлення на форумі, надаються коротко, коли думати над відповіддю юрист може не більше п'яти хвилин. Така відповідь може надати тільки загальний напрямок, якийсь «вектор» для вирішення питання, від якого до реальної юридичної допомоги відстань, як «пішки до Місяця»! А щоб отримати дійсно корисну консультацію, правову допомогу, процедурне супроводження, грамотний текст необхідного звернення навіть і дистанційно (що є найбільш в рази оптимальніше за критерієм «ціна-якість» ніж звернення ОЧНО до адвоката / юриста), - то потрібно дати можливість юристу затратити необхідні трудогодини, мати можливість досить неспішно, творчо знайти може й нестандартний вихід, або алгоритм дій; або знайти ту статтю закону або знайти ту прогалину в законодавстві, що можна буде корисно використовувати для найкращого захисту інтересів або для мінімізації негативних процесів і для зменшення ризиків. ІНАКШЕ КОРИСНУ ПОЗИЦІЮ НАСПІХ ВИРОБИТИ НЕМОЖЛИВО!!!

      Також потрібно врахувати, що на форумі відбувається конкурентна боротьба напів-юристів або лже-юристів (були випадки навіть і лже-адвокатів) за довірителів і не всі роблять це порядно, своїми знаннями справи. Тому потрібно критично ставитися до «зауважень» різних анонімів і незареістрірованних користувачів. Серед них трапляються також і різні особи з психічними розладами (адже недостатньо місць в для всіх «страждущих»), а також трапляються «психологічні вампіри». Людина розумна відразу визначить «таких» по їх специфічному «стилю» викладу, по істеричності, по нелогічною плутаною мови, по спробах безпідставних образ навіть в нецензурній формі. Адже на хворих людей не потрібно реагувати серйозно, так як це може привести до підвищення кров'яного тиску, до передчасних інсультів та інфарктів у цих неврівноважених. Навіщо брати «гріх на душу»? Найкраще «таких» просто ігнорувати, при цьому врівноважено, поблажливо, навіть співчутливо ... Гарного настрою шановні порядні користувачі!

  /\./\
  ("00")
 ...=*=...     \|/
 (\.|.|./)~~~~**

Тому оберіть на цьому форумі компетентного юриста / адвоката з правої вертикальної колонки (для цього клікніть на текст назви юриста синього кольору) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від Не вірно дій, від непоправних помилок і від поспішних неправильні шкідливих рішень.

Оскільки обрав ваше питання, як перспективне, то пропоную звернутися безпосередньо на мою електронну скриньку: advocate_s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.