1749 дней назадМаксим

Доброго дня! в мене четверо дітей,дружина подала на розлучення 5 років тому. суд присудив аліменти у твердій грошовій сумі 1400грн. я одружився у 17років і немав змоги здобути освіту,тепер навчаюсь і отримую стипендію у сумі 450грн. виконавча служба підняла суму аліментів до 3856грн. я сплачую щомісячно по 1500,росте заборгованість. чим це може для мене закінчитись? і чи є якісь варіанти рішення проблеми?

~= А Д В О К А Т =~

Необхідно обґрунтувати позицію та можна подати позов в суд про зменшення суми аліментів.

Доброго дня, Максим. Аліменти не можуть бути менше 50% від прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, аліменти вираховуються на кожну дитину. Закон не передбачає звільнення від обов'язку утримувати дітей.

~= А Д В О К А Т =~

Але суд за згодою матері дитини може урегулювати це, якщо ще й будуть належні обгрунтування. Тим більше, що в даний час у студента набагато більша сума аліментів було присуджено ніж 50% від прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку.

Не більше, у нього четверо дітей.

~= А Д В О К А Т =~

Але ж з тексту питання не відомо чи всі ці діти від тієї однієї б.дружини.

Це не має значення, повинен утримувати кожну свою дитину.

~= А Д В О К А Т =~

Так можливо не по всіх чи не по кожній дитині було заявлено різними чи одною дружинами про аліменти. Цього ж не видно з питання.

Аноним 99

Юридическая подоплека здесь малозначима. Студены могут подрабаывать, могут найти постоянную работу и перейти на вечерний. Я- не самый ангел в Жизни, Поступив после автомобильно-дорожного университета в Юракадемию Харьковскую 2 года!! проучился на вечернем и проработал -позже учился на дневном и . подрабаывал вечером и извозом занимался на своей 6шестерке жигулей в начале 90-х.

Плюс еще за две команды на первенство области играл -в ВЫсшей Лиге -за Люботин, в Первой Областной Лиге- за Песочин. ПРиезжал на велосипеде иногда на игры -хоть имел машину =тоже экономил -но Играл -и сейчас еще играю.

Студенчество активная пора ,но ребенку помагать нужно.в меру сил.

Аноним

я піробляю і даю скільки можу. плюс в мене нова сім'я і мала дитина

тогда молодец/рус./ - Питань нема -хто ж знав. Тогда будет непросто -государсво Украина о ЛЮдДЯХ не заботится совсем /почти/. Но на преступления не идите -полицейсое государсво Украины с 800 000 правохранителей. которые желают Повышений.Зарплат ,Премий=-СЕрьезная проблема иногда ВОльным, Свободным Людям.

ПУсть лучше Зеленский по ФОнтанам бегает, чем " Закручивает" Гайки в Государстве Украина. Люди не поймут.

Віка

Цікаво ,а про, що ви думали коли дітей штампували.... Дітей потрібно годувати,одягати,лікувати,навчати незалежно від того в шлюбі ви чи розлучені. Тому перед тим як народжувати потрібно задуматись чи зможете ви їх забезпечити в майбутньому.

Аноним

а думав про про те,що жінка,яку я кохав,яка народила мені дві пари близнят,ніколи не скаже мені,що знайшла собі іншого в інтернеті,буде жити з ним,бо в ліжку він кращий. але чомусь він з нею не живе... щотижня інший! я все життя по заробітках пахав. а чим думала жінка,яка вигнала батька від дітей заради довшого...? не судіть незнаючи людей! мій кум досі сміється,що вона від нього сім абортів зробила,поки я заробляв дітям гроші!

Віка

Я нікого не суджу ! сама жінка, розлучена і повірте не в розмірі діло, а багато значить уміння використовувати те, що маєте. Удачі вам.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно бути уважнішим у виборі свого оточення, так як за помилки ось така розплата. А може й ці діти біологічно не ваші - тоді можна "зняти" з себе аліменти взагалі.

Никто автора Вопроса не суди -Да не судимы будем. Страна Украина все же №1 в Европе по бедности пока -увы. Потому многих нас деньги- цель на годы вперед ,что неверно в корне. А детям видим. в меру вы помагаете и первенцу и вторым близнятам. Денег Вам - нам -чтоб помогали окружающим охотнее Мы.

и Бывшая жена обязана как-то трудиться. а не сосать лишь из вас- своего бывшего.

в Сексуальных контактах всегда оба получаю какое-то удовольствие. и Секс -процесс деторождения с долей эгоизма-почти всегда и женщине и мужчине нужен. Даже если женщина морщи носик- раз и у меня так было - ну я видал вместо 20 обычных 3 минуты- и Нафиг.Патко спатко.

А кумов таких расстреливать Нужно ,за спиной вас, кума творил. Низость. Из резинострела -но свинцовыми пулями.

Аноним

так! нажаль у нашому селі і зарплати вище мінімалки не заробиш,а її навіть на аліменти не хватить. колишня працює на пів ставки,її це влаштовує. думаю батьки мають забеспечувати 50/50,а не все тягнути аліментщик. за кордон не виїхати через борги. вихід в таких як я один- в АТО. наші чиновники знають що роблять.

~= А Д В О К А Т =~

Так переконаний ви чи ні в тому, що ви біологічний батько всіх 4-х дітей від бувшої?

Аноним

діти схожі на мене.

дА атО - ЧТОБ ЗАРАБОТАТЬ, НО НУЖНО ИСКАТЬ. КОНЕЧНО ПРАВИТЕЛЬСТВО УКРАИНЫ - ГНИДЫ И ПОДОНКИ. АБСОЛЮТНО О ДЕРЕВНЕ -СЕЛЕ НЕ ЗАБОТЯСТЯ ТВАРИ ЖАДНЫЕ. НО СВОЕ ХОЗЯЙСТВО ХОТЬ ПРОКОРМИТЬ МОЖЕТ И ДОЛЖНО.

А ДЕНЕГ ДА В УКРАИНСКОЙ ДЕРЕВНЕ МАЛО -СПАСИБО ПОРОШЕШКО.. МРАЗИ -5 ЛЕТ УБИВАЛ СЕЛО.

..................ПОТОМУ сАВЧЕНКО 1000 РАЗ БЫЛА ПРАВА, ГЕРОЙ УКРАИНЫ- МРАЗЕЙ ЖАДНЫХ -ПОРОШЕНКО И ПОЛОВИНУ ДЕПУТАТОВ .............................. нИ ЧЕРА НЕ СОЗДАНО ДЛЯ лЮДЕЙ В уКРАИНЕ ЗА ГОДЫ.

~= А Д В О К А Т =~

Зовнішня схожість дітей на вас - це не доказ їх біологічного походження від вас. В житті бувають різні "схожості". Подеколи навіть сама мати може не знати від кого конкретно діти, якщо були "відносини" з різними суб'єктами чоловічої статі в один і той же період часу. Точно може відповісти лише генетична експертиза на 99,99%. Якщо ж таки діти виявляться не ваші (на 99,99 %) - то і від аліментів можна позбавитись через суд доволі просто. Хай тоді мати розшукує справжнього батька для аліментів (чи може й не одного).

помогайте в меру сил = если считаете, дети ваши -только Вам виднее.

КОличество наших постельных усилий превращается в ребенка иногда - знаю. христианство вообще против презервативов и даже меня чуть колеблет. Демография нужна, но наши отцовские потом напряги =Только наши -государство абсолютно Отцам не помогает .сффффффффффффффолочи.

И почему при такой вредности ,подлости и страстности Женщины живут намного дольше мужчин. Не завидую - но Продолжительность мужской Жизни в Украине Обязана ВОзрастать постоянно.

Для чего АТО+ОСС обязана быть прекращена ,а военные ВСУ и сепарсие группен -команды направлены ГУРЬБОЙ в Сельское хозяйство -трактористы, сельско-хозяйственные рабочие, подсобные рабочие, на элеваторы, водителями - УРожай Осенний 2019 г.Впереди в Украине.

При написании ответа используется разметка Markdown.