1775 дней назадАндрій

Суть такого питання що його сарай стойть на моєй землі по документах

Аноним

Если земля не приватизирована - стоит не на вашей земле.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібен діалог з вами.

                             =  В А Ж Л И В А    Д О В І Д К А  =

      Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Короткі повідомлення на форумі, надаються коротко, коли думати над відповіддю юрист може не більше п'яти хвилин. Така відповідь може надати тільки загальний напрямок, якийсь «вектор» для вирішення питання, від якого до реальної юридичної допомоги відстань, як «пішки до Місяця»! А щоб отримати дійсно корисну консультацію, правову допомогу, процедурне супроводження, грамотний текст необхідного звернення навіть і дистанційно (що є найбільш в рази оптимальніше за критерієм «ціна-якість» ніж звернення ОЧНО до адвоката / юриста), - то потрібно дати можливість юристу затратити необхідні трудогодини, мати можливість досить неспішно, творчо знайти може й нестандартний вихід, або алгоритм дій; або знайти ту статтю закону або знайти ту прогалину в законодавстві, що можна буде корисно використовувати для найкращого захисту інтересів або для мінімізації негативних процесів і для зменшення ризиків. ІНАКШЕ КОРИСНУ ПОЗИЦІЮ НАСПІХ ВИРОБИТИ НЕМОЖЛИВО!!!

      Також потрібно врахувати, що на форумі відбувається конкурентна боротьба напів-юристів або лже-юристів (були випадки навіть і лже-адвокатів) за довірителів і не всі роблять це порядно, своїми знаннями справи. Тому потрібно критично ставитися до «зауважень» різних анонімів і незареістрірованних користувачів. Серед них трапляються також і різні особи з психічними розладами (адже недостатньо місць в для всіх «страждущих»), а також трапляються «психологічні вампіри». Людина розумна відразу визначить «таких» по їх специфічному «стилю» викладу, по істеричності, по нелогічною плутаною мови, по спробах безпідставних образ навіть в нецензурній формі. Адже на хворих людей не потрібно реагувати серйозно, так як це може привести до підвищення кров'яного тиску, до передчасних інсультів та інфарктів у цих неврівноважених. Навіщо брати «гріх на душу»? Найкраще «таких» просто ігнорувати, при цьому врівноважено, поблажливо, навіть співчутливо ... Гарного настрою шановні порядні користувачі!

   /\./\
  ("00")
 ...=*=...     \|/
 (\.|.|./)~~~~**

Аноним

Истеричнее тебя ТОЛЯ_АЛКАШ, НЕрвический ты Мстительный западлистый Львовсий Пивник НИкого здесь НЕт. По этому ты , неуч Тупой-Ервый всегда. Через недельку- когда Окончательно сопьешься и будешь Морозить как всегда Бред ПРоявишь свой характер НУДНОГО БРЕХЛИВОГО НАГЛОГО алкаша конечно. и Учи БУХгалтерию -ты в ней .как свинья в апельсинах,Деточка .

КРоме того пробелы знаний Твои ОГРОМНЫ- как НЕбезосновательно считает наше Адвокатскео Бюро /Полтавский Щлях/и работающие с нами адвокаты и Юристы...

Дебилом может быть ты не являешься. нго Тугодумом. порОХОБОРОМ_РАХОБОРОМ- точно.

Ты неопераивен. ы нединамичен -може уже в силу возраса -все там будем, може в силу СПЕСИ.ЧВАНЛИВОСТИ, ГНИДОСНОСИ и ПОДЛОСИ ХАРАКТЕРА.

ты явно не адвокат -и вопрос в ЛЬвовсой областной КОллегии Адвокатов вскоре будет рассмотрен,

P.S.И смотри. ДУРачелло Толя-Скоро станешь самым популярным, но с ТВОИМИ ПОСИДЕЛКАМИ ТВОИМИ НА НАРАХ СЛЕДСТВЕННОГО ИЗОЛЯТОРА СБУ ХАРКЬОВСКОЙ ОБЛАСТИ -Наше Шоу продолжается, АЛкаш.

Аноним

Адвокат балаушко анатолий николаевич самый корыстный и некомпетентный юрист сайта!

096 631 12 61 Харьков

Автору Вопроса:Нанимайте Юриста .знакомого с положениями Земельного Кодекса Украины, работающего с Управлением Земельных Ресурсов Вашего города и области. К выбору Юриста подойдите Очень Серьезно.

Только толю не нанимайте - ПУст ,Чванлив,ТУП.

Но говорит -будет меняться.

~= А Д В О К А Т =~

Почему почтальон Печкин был злой? Потому что ни имел велосипеда! А получил велосипед - и перестал злиться.

Аноним

пинка дали?

велосипед это авто??? тоже поменял деу сенс 2011 на рено чуть старше -рад

~= А Д В О К А Т =~

Нет, это я о анонимах-Печкиных. У меня велосипед складной, давно уже, как раз в багажник влазит, чтобы выехать на природу и покататься в лесу "по кислороду" для здоровья. Brompton. Вместо курения. Ведь нужно силы иметь с "Печкиными без велосипедов" бороться.

да не только в Интернете бороться -в Жизни пробки, метро, походы в РОСТы ,Классы с сумками/Работа -борьба за Финансы. и Так по чуть .чуть тратим силы и нервы.

А если в спорте на футбольном поле или в баскетболе том же -тоже энергия уходит по капле.

Возобновлять энергию -Усиливая себя-Талант почти.

Для чего лично у меня- чай с лимоном с 4х лет -регенерация тканей- писал уже на сайте. фрукты, овощи,рыба. плавание, чуть велосипед тоже. футбол пока- но жаль ахиллы уже и голеностопы с менисками очень -ноги меня одни -увы. прогулки в сосновом лесу- последствия гайморита убираются проще. Некурение. Каюсь в 6 лет брал сигарету в ро раз выплюнул.

~= А Д В О К А Т =~

Это старый вопрос, автор не желает его решать - поэтому пусть нежно уходит в архив (навсегда).

При написании ответа используется разметка Markdown.