1772 дня назадДіана

Чи мала право виконавча служба Сихівського району м.Львова арештувати повністью зарплату на банківській картці,за борг теплопостачання 10000 грн.згідно судового наказу борг погашено.Але банківську картку виконавча служба не розблоковує вже тиждень,сказали треба заплатити судовий збір 300 грн.,але через 3 дні сказали вже заплатити 1500 грн.вони сказали щоїх нічого не цікавить,що я маю позичити десь гроші щоб заплатити.Але я не є власником квартири,а власникові квартири та іншим членам сім"ї теж не арештували банківську картку,арештували тільки мою картку,при тому що в мене є не повнолітні діти,зарплата моя це є єдиний дохід сім"ї.Що можете порадити мені.Дякую!!!

096 631 12 61 Харьков

Судиться -тем более если единственный доход семьи. Полицейское государство Украина -бездарное, наглое ,жесткое месамит..

Дякую, що звернулися.

096 631 12 61

На государственных исполнителей с Помощью Юриста жалуйтесь в СУД. Обжалуйте/ оскаржуйте/ их действия ПО ПОЛНОЙ ПРОГРАММЕ.

Но без Юриста. на которого мало денег у вас буде сложно может бороться.

Діана (автор вопроса)

Дякую за пораду.

ПОЖАЛУЙСТА.

~= А Д В О К А Т =~

Діана, зверніться за супроводженням до персонально Полтавский шлях,Харьков, адже саме цей зареєстрований юрист відізвався, значить вже має намір вам допомогти. Не думайте, що безпосереднє персональне звернення обов'язково буде платне - адже жінки вміють торгуватись та домовлятись.

спасибо Анатолий- но перед днем ВДВ Вам нужнее наверняка.

Діана (автор вопроса)

Я зрозуміла що Львівсьські адвокати це №6,онлайн безкоштовно ні якої порадити дати не можуть,тому що я так зрозуміла не мають належної юридичної освіти,або просто купили собі диплом .Тому що поради дають адвокати тільки більше східної,південої,центральної України,за це я дуже Дякую!!!

~= А Д В О К А Т =~

Зверніться письмово з заявою до них (рекомендованим листом по пошті краще) де все опишіть детально та вкажіть, що бажаєте знати якими саме нормативними актами (з конкретним вказанням номерів статей, пунктів) вони користують, що вам не розблоковують банківську картку та безпідставно збільшують обов'язкові оплати для ніби-то розблокування банківської картки. Коли ж отримаете письмову відповідь від них (протягом 30 днів), то все стане зрозуміло і про їх ймовірні помилки у вас буде письмове підтвердження з яким можна буде йти далі та захищати свої права.

Разумно -признал.Без лести. Письменное подтверждение, Какой- либо документ ЗАЦЕПКА важна во всех судебных заседаниях. УБЕЖДАТЬ СУДЬЮ НЕОБХОДИМО.

При написании ответа используется разметка Markdown.