1745 дней назадАноним

Доброго дня така ситуація чоловік в 2007-2008 році набрав кредитів, щоб допомогти сестрі. Вона спочатку сплачува, а потім перестала сплачувати. Чоловік позичав перепозичав що міг те сплачував. Позичали і батьки майже все було погашено. Але у чоловіка лишився кредит у 2 банках Отр банк подав до суду в 2009 році на суму 15440 грн і наклали у виконавчій службі арешт на все майно хоча він нічого не мав . Пізніше у Отр банк продав кредит колекторам і вони дзвонили , писали 3 років потім перестали. Пройшло 4 роки, після цієї ситуації батьки подарували свої частки квартири сину( боржнику) і вже як робилася реєстрація вилізло що є арешт. Що тепер може бути. Всі борги у колекторів які вже 4 років мовчать?В квартирі прописані 2 малолітніх дітей. У виконавчій нам запропонували звернутися до банку, погасити той борг,але він в колекторів. І якщо ми подзвонимо то знову почнуть дзвонити і писати. І не зрозуміло які суми будуть вимагати. Що нам робити?

~= А Д В О К А Т =~

Для вас потрібно розробити індивідуальний план дій, а перед тим вивчити ваші документи та мати з вами діалог. Детальніше звертайтесь на ел.пошту з профілю. Вихід можна знайти.

Доброго дня. Спочатку потрібно зясовувати інформацію, робити запити, знайомитись з матеріалами справи, потім вже до юриста.

При написании ответа используется разметка Markdown.