1766 дней назадАноним

Коли і куди треба подавати клопотання стосовно ст. 83 КК України , якщо жінка вагітна але ще не засуджена , та знаходиться в слідчому ізоляторі .

Следователю подавайте ,открыто уголовное производство конечно ,потому женщина в СИЗО.

надеюсь- --- не адвокат или юрист такой вопрос задал.

Женщине в СИЗО нужен опытный адвокат -ищите на сайте.

~= А Д В О К А Т =~

Не так просто довести з СІЗО, що вона вагітна. Так, ситуація цікава. Але над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому оберіть компетентного юриста з правої колонки синього кольору (клікніть на назву обраного юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок. І не думайте, що це матеріально буде обов'язково невигідно – адже про все можна домовитись на взаємній основі.


   /\./\
  ("00")
 ...=*=...     \|/
  (\.|.|./)~~~**

Без адвоката и частично юриста с его кругозором С СИЗО никого никогда не выпускают -даже беременная может "зависнуть". Украина государство с 800 000 правохранителей, и все Хотят получать зарплату, премии и 13е Зарплаты.

а Попав в СИЗО человек может пробыть там полгода, год и более Легко. У меня увы в километре Холодногорское СИЗО Желого цвета /ак Предостереженгие=-Не нарушай Роберт Закон/ -потому Точно Банк не пойду грабить.в Ближайшее время. Даже если как Юрист, договорюсь с директором банка Любого Аферку -кража -Государство помогает банку, а украденное делим..Гыгы -весело.

Женщину нужно вытягивать -малой должен родиться на ВОле -ВОлюшке!!!

При написании ответа используется разметка Markdown.