1752 дня назадАноним

Чи потрібно позивачу обовязково писати відзив на апеляційну скаргу до апеляційного адміністративного суду.Якщо так,то де взяти зразок.

образцов нет. это ваше право писать или не писать

~= А Д В О К А Т =~

Якщо не напишете - зменшите собі шанси на залишення апеляційним судом без змін та вступлення в законну силу того рішення суду першої інстанції, про що ви так сильно досягали. Адже ваша справа ще раз по новому буде переглядатись спочатку до кінця.

Потрібно писати відзив, оскільки це в Ваших інтересах. Зразка бути не може, оскільки відзив складається на підставі змісту апеляційної скарги, рішення суду та матеріалів адміністративної справи. Навіть, юристу, щоб скласти відзив необхідно ознайомитись зі змістом всіх цих документів, тому обирайте собі юриста та звертайтесь безпосередньо до нього, оскільки відзив складається у визначений судом строк.

це ваше право , а не обов"язок. Звісно краще писати, щоб суд бачив вашу позицію і доводи.

звертайтесь (093)76-777-00 можу недорого підготувати. скажете з сайту 42 юриста.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашим выдзивом потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. “Чергові» повідомлення на форумі, надаються надто коротко, коли думати над відповіддю юрист може не більше п'яти хвилин. Така відповідь може надати тільки загальний напрямок, лиш направляючий «вектор» для вирішення питання, від якого до реальної юридичної допомоги відстань, як «пішки до Місяця»! А щоб отримати дійсно корисну консультацію, правову допомогу, процедурне супроводження, грамотний текст необхідного звернення навіть і дистанційно (що є найбільш в рази оптимальніше за критерієм «ціна-якість» ніж звернення ОЧНО до адвоката / юриста), - то потрібно дати можливість юристу затратити необхідні трудогодини, мати можливість досить неспішно, творчо знайти може й нестандартний вихід, або алгоритм дій; або знайти ту статтю закону або знайти ту прогалину в законодавстві, що можна буде корисно використовувати для найкращого захисту інтересів або для мінімізації негативних процесів і для зменшення ризиків. ІНАКШЕ КОРИСНУ ПОЗИЦІЮ НАСПІХ ВИРОБИТИ НЕМОЖЛИВО!!!


  /\./\
  ("00")
 ...=*=...    \|/
 (\.|.|./)~~~~**

Тому оберіть на цьому форумі компетентного юриста / адвоката з правої вертикальної колонки (для цього клікніть на текст назви юриста синього кольору) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій, від непоправних помилок та від поспішних неправильних шкідливих рішень.

Оскільки обрав ваше питання, як перспективне, то пропоную легально звернутися безпосередньо на мою електронну скриньку: advocate_s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.