1744 дня назадДіма

Добрий день. Підскажіть будласка як що поліція винесла не законо постанову і я її хочу оскаржити в мене є відео докази не законних дій. Питання таке коли я подам іск мені обов'язково бути в суді на засіданні? У зв'язку з роботою я часто буваю за кордоном і я не впевнений що встигну повернутись до того часу. Заздалегідь дякую!!!

Добрий вечір! В суді не обов"язково бути присутнім, можна подати в суд заяву з проханням розглядатися справу у Вашій відсутності, але через відсутність в судовому засіданні можна пропустити багато важливих моментів для позитивного вирішення справи, наприклад задати запитання представнику відповідача, переглянути відеозапис і надати свої пояснення з приводу відеозапису.

Доброго дня, Діма. Ви можете оформити довіреність, на підставі якої представник буде представляти Ваші інтереси у суді.

~= А Д В О К А Т =~

А краще найняти адвоката, якщо для вас важливо "виграти" дану справу в суді.

Найняття адвоката не гарантує той факт, що справу у суді він виграє та суд прийме рішення на його користь))

В даний час деякі адвокати гірше юристів орієнтуються в законах та у їх правозастосуванні на практиці, буває таку нісенітницю несуть аж страшно, а Вам не варто вважати, що всі навкруги такі ж адвокати, як Ви :)

~= А Д В О К А Т =~

Просто означив деякі ризики та вимоги законодавства з цього приводу - і тільки. В країні існує інститут юридичного поняття "адвокатури" і не потрібно з цим сперечатись. Наприклад деякі народні цілителі можуть вилікувати краще ніж деякі сучасні лікарі. Але ж це не означає, що не потрібно звертатись до офіційних лікарів, а йти тільки до цілителів. Та власне всі офіційні відмінності вказані в статті вище. Тільки й того, не більше. І скажу чесно від себе: юристи (які переважно "господарники" по суті спеціалізації або "цивилісти" в кращому випадку) - зовсім "ніякі" навіть при закулісній "дистанційній" юридичній допомозі по кримінальних справах (та їх не допускають на досудове розслідування та на судовий розгляд взагалі - то про що вести мову?) та при розгляді справ про адміністративні проступки.

При написании ответа используется разметка Markdown.