1741 день назадВолодимир

допоможіть мені ми із колишньою дружиною непроживаемо 12 років вони нехотять виписуватися доньці уже 21 атепер подають на росподіл майна .аліменти я платив вчасно підкажіть що мені робить.

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. “Чергові» повідомлення на форумі, надаються надто коротко, коли думати над відповіддю юрист може не більше п'яти хвилин. Така відповідь може надати тільки загальний напрямок, лиш направляючий «вектор» для вирішення питання, від якого до реальної юридичної допомоги відстань, як «пішки до Місяця»! А щоб отримати дійсно корисну консультацію, правову допомогу, процедурне супроводження, грамотний текст необхідного звернення навіть і дистанційно (що є найбільш в рази оптимальніше за критерієм «ціна-якість» ніж звернення ОЧНО до адвоката / юриста), - то потрібно дати можливість юристу затратити необхідні трудогодини, мати можливість досить неспішно, творчо знайти може й нестандартний вихід, або алгоритм дій; або знайти ту статтю закону або знайти ту прогалину в законодавстві, що можна буде корисно використовувати для найкращого захисту інтересів або для мінімізації негативних процесів і для зменшення ризиків. ІНАКШЕ КОРИСНУ ПОЗИЦІЮ НАСПІХ ВИРОБИТИ НЕМОЖЛИВО!!!

Тому оберіть на цьому форумі компетентного юриста / адвоката з правої вертикальної колонки (для цього клікніть на текст назви юриста синього кольору) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій, від непоправних помилок та від поспішних неправильних шкідливих рішень.

Доброго дня, Володимир! Має значення, хто є власником нерухомості, тобто на кого вона оформлена, також має значення, коли Ви набули права власності (у період шлюбу, чи ні), чи було відомо дружині про порушення права її власності, оскільки у такому випадку вже сплинув строк позовної давності, про що треба заявити у суді для відмови їй у позовних вимогах. З приводу зняття з реєстрації у житловому приміщенні, - потрібно довести, що вони не проживають протягом одного року без поважних причин до моменту звернення до суду, за умови, що вони не є співвласниками цього житла.

При написании ответа используется разметка Markdown.