1716 дней назадТетяна

Хочу запитати? Маю 10 мікропозик які прострочила вже на великий термін 4-5 місяців. З вагомих причин, покинув чоловік лишив з чотирма дітьми, потрапила в лікарню, змушена була залишити роботу. Деякі позики з допомогою родичів закрила бо було 14. Суми були невеликі 5000 саме більше в дінеро, а тепер суми величезні. Платити зовсім не маю чим, навіть дітям на хліб невистачає. Вони стали дзвонити родичам лякати що продають будинок і мій і мами обзивати і так далі. Я знаю що мушу все віддати, я віддам але зараз неможу. Говорити з ними боюсь, що мені робити. Написали що подають мене в розшук кредит каса. Кажуть заберуть будинок, але ж в ньому приписані 4 малих дітей, і він на чоловікові. Підкажіть що робити????

з певною кількістю питання можливо вирішити, звертайтесь, будемо розбиратись

Тетяна (автор вопроса)

Я обов'язково з Вами звяжуся але зараз перебуваю в Польщі. Працюю, щоб хоч частково погасити ці позики але розумію що це капля в морі. Дуже переживаю за дітей. Скажіть вони справді можуть продати будинок чоловіка?

Тетяна (автор вопроса)

Чоловік хоче написати заяву щоб забрати в мене дітей через те що в мене дуже великі кредити і я немаючи чим їх платити поїхала в Польщу і лишила дітей зі своєю мамою.. Чи можливо це??? Але ж я не п'ю, не наркомана, ті гроші що позичала тратила виключно на дітей. Але склалась така ситуація що я потрапила в лікарню мені зробили операцію. Адже на це теж потрібні немалі кошти . Саме через це я перестала платити бо небуло чим. Тому змушена була поїхати хоча на 2 місяці в Польщу на роботу. Що робити чого чекати???

Доброго дня, Тетяна. Кредитори (МФО) на Вас здійснюють психологічний тиск з метою спонукати виконати їх неправомірні вимоги, як правило, все зводиться лише до залякування, тому Вам потрібно ігнорувати їх, припинити з ними спілкування, і родичей про це попередити. У разі якщо з"являться до Вас додому або до родичів, нікого не пускайте, одразу викликайте поліцію, потрібно буде подавати заяву про злочин, оскільки це вимагання та незаконне проникнення у житло. Примусове стягнення може здійснювати лише виконавча служба та приватні виконавці на підставі рішення суду. Вам потрібно діяти законними методами, для цього потрібно направити в МФО юридичного листа та заяви про заборону використання персональних даних, після отримання обгрунтованого за змістом юридичного листа, у них не буде законних підстав нараховувати Вам великі відсотки, штрафи та пеню за прострочення платежів. Вам буде необхідно повернути лише тіло кредиту у тому розмірі, який Ви від них отримали, а у разі спливу строку позовної давності взагалі не доведеться повертати кошти. Такий юридичний лист забезпечить Вам захист і у разі звернення МФО до суду або до поліції з заявою про злочин, бо буде у Вас доказ, що Ви вживали заходи щодо повернення їм коштів та не визнавали кредитні зобов"язання, отже не можна вважати отримані кошти позикою. І зараз не треба нічого платити, бо Ви кожним платежем поновлюєте строк позовної давності. Звертайтесь, можу надати Вам юридичну допомогу у вирішенні проблем з МФО.

Щодо проблем з батьком дітей, то можуть бути підстави для визначення місця проживання дітей з батьком, оскільки діти зараз з Вами не проживають, бо Ви закордоном, а батьки мають переважне право на виховання дітей. Вашу відсутність можуть визнати фактом ухилення від виконання обов"язку по вихованню дитини без поважних причин, що є підставою для позбавлення батьківських прав за ст.164 СКУ у судовому порядку. Тому Вам треба подумати, як діяти, щоб діти були з Вами, маєте право на стягнення аліментів на дітей.

Тетяна (автор вопроса)

Дуже Вам дякую за інформацію!!! Дуже-дуже Ваc прошу допоможіть мені я 24 серпня вже їду додому. Куди мені іти до кого звертатися. Як написати і куди відправляти цей юридичний лист??? Я нехочу щоб звертались в суд чи поліцію я буду все сплачувати тільки якимись частинами. Як мені з Вами зв'язатись і чи Ви мені допоможете ???? І скільки це буде коштувати????

Оберіть юриста для того, щоб залежно від ситуації, яка сама юридина особа надала Вам кредити, розглянути умови і порядок їх надання, перевірити законність та для складання потрібних листів!

Вартість обговорюйте вже не в загальному форумі!

~= А Д В О К А Т =~

Оберіть конкретного юриста/адвоката, перевірте його інформацію (досьє) та зверніться персонально на його електронну пошту з профілю. Адже щоб не потрапити з одної халепи в іншу.

Аноним

от тільки останнього з вище вказаних адвоката досьє точно нікуди (коментарі на цьому сайті)

Аноним 99 096 631 12 61

Последняя аноним - упоротая ДУРА с КОРЯВОЙ МОРДОЙ - засохни промокашКа и не воняй больше а то прыщи еще больше повылазят Тебе явно недостаточен СЕКС

Аноним

який адвокат така і група поддержки, ха-ха

При написании ответа используется разметка Markdown.