1721 день назадМикола

Доброго дня. Відкриваю репетиторський центр. Цікавить які вимоги з пожежної безпеки, санітарні вимоги тощо повинні бути дотримані і яким чином? Тобто що конкретно у мене має бути: вогнегасник, план евакуації, журнал з ТБ....? К-сть працівників 4, площа приміщення 30 м. кв,  3 кімнати.

~= А Д В О К А Т =~

У вас бізнес-питання - звертайтесь персонально.

Має ще бути декларація відповідності матеріально- технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (задекларовати може або власник приміщення або орендар). Керівник має пройти навчання з пожежної безпеки, цивільного захисту, охорони праці. Мають бути інструкції з пожежної безпеки та охорони праці, проводитися інструктажі з хорони праці та пожежної безпеки, про що мають бути записи в журналах. Приміщення має бути забезпеченим системою протипожежного захисту, необхідно провести заміри опору ізоляції, мають бути інформаційні покажчики (де знаходиться вогнегасник, номер пожежної безпеки, вихід тощо), а також має бути ряд розпорядчих документів.

~= А Д В О К А Т =~

І це ще без санітарних вимог... (по шумовому ефекту тощо). А ще краще, раціональніше встановлювати зразу не лише систему окремо "протипожежного захисту", а одночасно "охоронно-протипожежну"...

При написании ответа используется разметка Markdown.