1716 дней назадСергей

угрожают 190,192,222 кку, ( 13000грн) какие могут быть последствия?

Здравствуйте, Сергей. Зависит от обстоятельств дела и содержание документов. Нужно бороться с МФО законными методами, и предпринять меры, чтобы не было оснований для привлечения к уголовной ответственности. Обращайтесь, могу Вам помочь.

по криміналу з практики ніяких наслідків, а от в цивільному порядку суму можуть стягнути за відсутності належного захисту, звертайтесь, будемо розбиратись

Щоб колектори менше діймали, рекомендую

"Лист – вимога про негайне видалення (знищення) персональних даних про особу та заборону їх передання третім особам

«»___ 2019 року в результаті заповнення форми на сайті __ , мною, ___, було отримано на картковий рахунок грошові кошти в розмірі ___ (_) гривень на умовах кредиту, згідно договору № __ від _ р.

При цьому нагадую Вам, що я, ____, є власником інформації про мою особу, згідно положень ЗУ "Про інформацію", ЗУ «Про захист персональних даних».

Отримуючи регулярно від Вашої компанії, якихось третіх осіб, які виступають від Вашого імені, погрози (з ознаками в діях таких третіх осіб кримінальних правопорушень передбачених статтею 189 КК, статтею 355 КК ), розумію, що ТОВ "........" не лише володіє інформацією щодо моїх персональних даних, а й здійснює їх обробку, зберігання, використання та поширення.

Підкреслюю, обробка персональних даних відповідно до частини 5 статті 6 Закону України «Про захист персональних даних» здійснюється за згодою суб’єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством. Підставами (згідно Закону) виникнення права на використання персональних даних, зокрема, є: - згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. Суб'єкт персональних даних має право при наданні.............. (звертайтесь, далі буде)

При написании ответа используется разметка Markdown.